Individuele coaching


Coaching is de ander in beweging brengen en op die manier tot inzicht te laten komen, of te laten leren. Uit onderzoek naar de effecten van coaching is gebleken dat coaching een positief effect heeft op prestaties en vaardigheden, welzijn, omgaan met problemen en stress, werkhouding en zelfregulatie.

Onze gecertificeerde en integere coaches hebben één doel: u begeleiden en ontwikkelen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat we dit kunnen doen op basis van vertrouwen, u moet een ‘klik’ voelen. Samen bepalen we uw doel. Dit doen we door het voeren van gesprekken. We verdiepen uw bewustzijn omtrent de wisselwerking tussen uw inzicht en gedrag en de effecten daarvan.

Onze individuele coaching kan u onder andere helpen bij de ontwikkeling van uw loopbaan, door inzicht te krijgen in uw waarden, interesses, ambities en mogelijkheden. Daarnaast kan onze individuele coaching u helpen wanneer u in uw huidige omgeving problemen ervaart of tegen grenzen aanloopt, bijvoorbeeld op het gebied van werkdruk en stress, communicatie, ‘lastig’ gedrag van collega’s en/of leidinggevenden, weerbaarheid, zelfvertrouwen en verloren motivatie en voldoening.

We bekijken graag samen met u hoe we u van dienst kunnen zijn. Neemt u gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek door te bellen naar 06 488 10 508, of een bericht te sturen naar info@themovementcompany.nl.

Individuele coaching