Sportieve activiteit


De bedrijfscultuur en -sfeer kan positief beïnvloed worden door een gezellig en informeel samenzijn met uw collega’s. Wellicht vieren jullie samen een succes met een bedrijfsborrel of sluit je de werkweek af met de vrijdagmiddagborrel. Je kunt deze waardevolle momenten met je collega's nog meer glans en betekenis geven door daar een sportieve borrel van te maken.

Hoe dat eruit ziet? Dat bespreken we graag persoonlijk met je, zodat we maatwerk kunnen leveren. Wij organiseren en verzorgen een sportieve activiteit voor jou en je collega’s. De locatie en inhoud bepalen we samen. Denk bijvoorbeeld aan een mountainbiketocht, inclusief gids, met als begin- en eindpunt je bedrijf. Of wat te denken van het samen bouwen van een creatief midgetgolfparcours om vervolgens alle golfbanen te bespelen en de midgetgolfkampioen en meest originele baanbouwer van de dag te huldigen. Voldaan geniet je daarna met elkaar van de welverdiende borrel. Je hebt er immers samen voor gewerkt.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 488 10 508 of info@themovementcompany.nl.

Sportieve activiteit