Over ons


Mijn naam is Ruben Keulers, eigenaar van The Movement Company. Mijn bedrijf is ontstaan uit mijn passie voor bewegen. Bewegen in de meest ruime zin: zowel fysiek bewegen als mentaal bewegen.

Mijn eigen leven heeft altijd al in het teken van sporten en bewegen gestaan. Ik was als kind vaak buiten te vinden; spelen en sporten met mijn vrienden. Ook sporttoernooien als het WK voetbal, de Tour de France, Wimbledon en de Olympische Spelen heb ik altijd gevolgd. Sporten en bewegen is voor mij inspanning en ontspanning tegelijkertijd. Nadat ik de Pabo afgerond had, ben ik aan de slag gegaan als leraar in het basisonderwijs. Mijn baan als leerkracht veranderde geleidelijk aan in een dynamische job als vakdocent bewegingsonderwijs, sportcoördinator en teamleider.

Door een aantal ‘bewogen jaren’ in mijn leven heb ik mijzelf de vraag mogen stellen: Wat beweegt mij nu echt? Deze vraag betekent veel voor mij en ik stel me die dan ook regelmatig opnieuw. Het beantwoorden van deze vraag is uniek en heeft veel waarde voor elk individu. Het antwoord geeft doel, een koers, een richting.

Naast het fysiek sporten en bewegen ben ik me gaan toeleggen op het mentaal bewegen: de psychologie, de sociaal emotionele ontwikkeling en het gedrag. In mijn bedrijf The Movement Company richt ik me dan ook op beide vormen van bewegen, zowel fysiek als mentaal. Letterlijk aan de slag met sporten en bewegen en tevens werken aan persoonlijke doelen, zoals het ontwikkelen van eigenschappen of vaardigheden. In beweging van je hoofd naar je hart. Daar waar diepere betekenis en voldoening is te vinden.
 
Wil jij bewegen?

Wat beweegt jou?

The Movement Company komt graag in contact met je. Wij helpen je in beweging, fysiek en mentaal.

Benieuwd wat The Movement Company je te bieden heeft, klik dan hier.

Ruben