Ruben Keulers


Mijn naam is Ruben Keulers. Ik ben coach, trainer, docent en oprichter van The Movement Company. Mijn bedrijf is ontstaan uit mijn passie voor bewegen. Bewegen in de meest ruime zin: zowel fysiek bewegen als mentaal bewegen.

Mijn leven heeft altijd al in het teken van sporten en bewegen gestaan. Ik was als kind vaak buiten te vinden; spelen en sporten met mijn vrienden. Ook sporttoernooien als het WK voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen heb ik altijd gevolgd. Sporten en bewegen is voor mij inspanning en ontspanning tegelijkertijd. Nadat ik de pedagogische academie afgerond had, ben ik aan de slag gegaan als leraar in het basisonderwijs. Die baan veranderde geleidelijk in een dynamische job als vakdocent bewegingsonderwijs, sportcoördinator en teamleider. Uiteindelijk ben ik bij PSV gaan werken.

Na een aantal ‘bewogen jaren’ in mijn leven heb ik mijzelf de vraag gesteld: "Wat beweegt mij nu écht?" Deze vraag betekent veel voor mij en ik stel me die dan ook regelmatig opnieuw. Het beantwoorden van deze vraag is uniek en heeft veel waarde. Het antwoord geeft doel, een koers, een richting. Naast het fysiek sporten en bewegen ben ik me gaan toeleggen op het mentaal bewegen: de psychologie, gedrag, sociaal emotionele ontwikkeling en coaching. In mijn bedrijf The Movement Company richt ik me dan ook op beide vormen van bewegen, zowel fysiek als mentaal. Bewegen is het middel, niet het doel. Lichamelijk sporten en bewegen, met de focus op beweegplezier, doe ik bijvoorbeeld graag samen met je bij Fun Ludo voor volwassenen. Mentale beweging herken je in onze overige diensten. Ze helpen je bij persoonlijke groei en ontwikkeling, (her)bepalen en bereiken van doelen en vergroten je bewustzijn en inzichten. Ik help je in beweging van je hoofd naar je hart. Daar waar, in je kern en essentie, diepere betekenis, geluk en voldoening is te vinden. De missie van The Movement Company is daarom Making moving minds and happy lives.

Mijn prettig gevulde rugzak met ervaringen in de sectoren onderwijs, sport en overheid en uiteraard mijn privéleven, zet ik graag in om individuen en organisaties in beweging te helpen en de gewenste verandering mogelijk te maken. Ik ben geregistreerd NOBCO-coach en gespecialiseerd in de thema's (werk)geluk, vitaliteit, veerkracht en weerbaarheid.

Ik ben erg blij dat Marjolein, IlseTies en Nienke mijn team versterken. Klik op hun namen om te lezen wat hun expertises zijn en hoe zij je in beweging helpen.

Leuk dat je dit leest trouwens. Nu ben ik ook benieuwd naar jou! Ik kom graag in contact met je.

Benieuwd wat The Movement Company je te bieden heeft, klik dan hier.

Ruben Keulers