Marjolein van de Klundert


Mijn naam is Marjolein van de Klundert. Ik ben coach, trainer en docent op het gebied van seksualiteit en sociale weerbaarheid.

In 2004 startte ik na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening mijn loopbaan en al snel ontdekte ik in mijn werk als docent, onderwijsconsulent en trainer een passie voor de thema’s seksualiteit en weerbaarheid. Ik volgde diverse trainingen en opleidingen en werd onder andere gecertificeerd Rots en Water trainer. Ik heb altijd geprobeerd om binnen het onderwijs ruimte te vragen en te maken voor de mentale ontwikkeling en het welbevinden van kinderen en jongeren. Het is mijn missie om eraan bij te dragen dat kinderen en jongeren zichzelf in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen tot zelfstandige en zelfbewuste individuen met een positief zelfbeeld. Vanuit die missie heb ik in 2019 de stap gezet om als zelfstandig coach en trainer verder te gaan. Ik werk voornamelijk groepsgericht, want hierin kan ik doen wat ik het allerliefste doe: mensen met elkaar verbinden en van elkaar laten leren!

Elke dag weer krijg ik er energie van om vaardigheden en kwaliteiten naar boven te halen en zowel kinderen, als volwassenen in beweging te krijgen. In beweging, omdat ik er in geloof dat je leert door te doen en te ervaren. Maar ook in beweging om anders te kijken naar thema’s en nieuwe inzichten op te doen. Ik vind het prachtig om op deze manier bij te dragen aan het verkennen en versterken van individuele talenten. In mijn werk als Rots en Water trainer ontmoette ik Ruben en we kwamen er al snel achter dat we vanuit een zelfde drive en bevlogenheid werken.


Naast mijn liefde voor mijn werk ben ik ook nog gek op mijn man en twee kids waarmee ik in Eersel woon en in mijn vrije tijd het liefst mooie reizen maak en leuke dingen onderneem.

Benieuwd wat The Movement Company je te bieden heeft, klik dan hier.
Marjolein van de Klundert