Nieuws


Fun Ludo voor volwassenen juni 2019

Fun Ludo voor volwassenen juni 2019

De maand mei is voor ons een feestmaand, maar we kondigen nu ook alvast ons Fun Ludo feestje voor de maand juni (en een beetje juli) aan. Voor wie? Voor alle volwassenen die de leuke sporten en spellen van Fun Ludo willen spelen. Niet je leeftijd, maar samen lol hebben en beweegplezier beleven, staat centraal. Zowel individueel als samen met familie of vrienden is het leuk om mee te doen.  Locatie: Sporthal X Sport Bladel, Lange Trekken 32 te Bladel.  Periode: Vier vrijdagavonden op 7 juni, 21 juni, 28 juni en 5 juli 2019. Tijd: 19.30 - 20.30 uur. Sporten en spellen: Op 7 juni spelen we Expeditie Robinson. Gaat Kamp Noord of Kamp Zuid er met de overwinningstotem vandoor? De week erna, op 14 juni hebben we even pauze. Op 21 juni gaan we verder en spelen we Archery Tag. Gewapend met pijl en boog stap je de arena binnen. De derde activiteit, op 28 juni, heet Spikeball. Als je dit spelletje beheerst, ben je deze zomer helemaal het mannetje of vrouwtje op het zonnige strand. We sluiten op 5 juli af met Super Mario Game. Op de Mario kartbaan scheuren we met veel fun naar de overwinning. Na afloop spelen we in het X-Sportcafé onder het genot van een drankje met degenen die dat leuk vinden nog een spel. En we hebben een mooie deal met de uitbaters, want de drankjes zijn deze avond 2 halen = 1 betalen. Sportleiders: Joris Klerks en Ruben Keulers. Kosten: € 7,- per Fun Ludo activiteit of € 25,- voor de gehele Fun Ludo periode van vier activiteiten.

Hieperdepiep HOERA! Wie jarig is trakteert.

Hieperdepiep HOERA! Wie jarig is trakteert.

Hieperdepiep HOERA! The Movement Company bestaat vijf jaar! En wie jarig is, die trakteert. De traktatie is, zoals het bij ons past, een vitaal cadeautje. We delen een te gekke gadget uit. Echte smartwatches! De mogelijkheden lijken wel oneindig met o.a. de tijd, bel- en berichtalert, camera controle, hartslag- en bloeddrukmeter, stappenteller, afstandsmeter, slaapmonitor en nog veel meer. De Smart Bracelet is via bluetooth te verbinden met je iPhone of Android devices. De eerste die we blij hebben kunnen maken met dit hippe cadeautje is Paul Dirkx. Als medewerker van GSD heeft Paul een knappe bijdrage geleverd aan het realiseren en onderhouden van onze website www.themovementcompany.nl. De smartwatch in onze bedrijfskleuren is hem van harte gegund. Veel plezier ermee, Paul! Wil jij ook zo'n gratis en te gekke Smart Bracelet van ons krijgen? Dat kan! We hebben drie splinternieuwe klaarliggen voor de gelukkige winnaars. Wil je kans maken, reageer dan op onze post op facebook door jezelf of iemand anders te taggen en noem daarbij waarom jij, hij of zij deze traktatie van The Movement Company verdient. Dat je kans vergroot als je onze accounts op facebook, instagram en LinkedIn volgt hoeven we daar vast niet extra bij te vermelden. Op maandag 20 mei maken we de drie winnaars bekend. Succes!

The Movement Company bestaat 5 jaar!

The Movement Company bestaat 5 jaar!

Vandaag, 1 mei 2019, bestaat The Movement Company exact vijf jaar en vieren we ons eerste lustrum. Dat doen we niet alleen, maar samen met jou. Hou onze facebookpagina en onze website www.themovementcompany.nl goed in de gaten, want onze feestelijke en aantrekkelijke acties maken we zeer binnenkort bekend!

Fun Ludo voor volwassenen maart-april 2019 Bladel

Fun Ludo voor volwassenen maart-april 2019 Bladel

Funhockey, trefbal, chaosdoelenspel en zwerkbal... het was weer volop fun en lol bij Fun Ludo de afgelopen vier vrijdagavonden. We komen in juni weer terug met leuke sporten en spellen voor volwassenen. Zien we jou dan ook?

Leefstijl- en voedingsanalyse

Leefstijl- en voedingsanalyse

Heb jij een fysieke veranderwens? Bijvoorbeeld op het gebied van beweging, voeding, slaap en je bioritme? Dan is onze persoonlijke leefstijl- en voedingsanalyse een bruikbare uitkomst voor je. De leefstijl- en voedingsanalyse levert je direct praktische handvatten op om in je dagelijks leven aan de slag te kunnen. Interesse in onze persoonlijke leefstijl- en voedingsanalyse op maat? Neem dan nu contact met ons op.

Nieuwe naschoolse Rots en Water basistrainingen in Eersel en Bladel

Nieuwe naschoolse Rots en Water basistrainingen in Eersel en Bladel

Vanaf maandag 18 februari starten we met nieuwe naschoolse trainingsgroepen Rots en Water voor de basisschooljeugd. De locaties zijn dit keer Eersel en Bladel. Rots en Water is een fysiek-mentaal sociale competentie training. Tijdens deze buitenschoolse training worden onderwerpen behandeld zoals respect voor jezelf en anderen, zelfvertrouwen, focus en zelfbeheersing. De methodiek brengt taal en fysieke beleving in harmonie: niet alleen zeggen wat iemand kan doen, maar ook hoe ze dat kunnen doen. Tijdens de lessen oefenen en leren de deelnemers hoe ze in bepaalde situaties de opdrachten kunnen vertalen in een positieve sterke mentale uitstraling en lichaamshouding. Hierbij beleven ze succeservaringen, waardoor een groei in oplossingsbekwaamheid kan ontstaan, die vanaf dat moment thuis, op school, bij de vereniging en elders toegepast kan worden. Meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden ziet u op http://www.themovementcompany.nl/nl/rots-en-water.

Sportcafé Reusel-De Mierden

Sportcafé Reusel-De Mierden

Op woensdag 28 november vindt het eerste Sportcafé Reusel-De Mierden plaats. Dé avond om elkaar te ontmoeten en om met en van elkaar te leren over actuele thema’s. Op deze informele en informatieve avond organiseren we workshops en voorlichtingen over verschillende sport gerelateerde thema’s. Bij deze nodigen we u alvast uit voor de gezellige en informatieve avond. De officiële uitnodiging en programmering volgt nog. De avond vindt plaats in het Sporthuis Reusel van 19.00 tot 22.00 uur. Noteert u dit alvast in uw agenda? Schroom u niet om deze vooraankondiging binnen uw vereniging of in uw omgeving door te sturen.

De trainer in beweging

De trainer in beweging

Na mijn opleiding tot Rots en Water trainer heb ik de afgelopen jaren al heel wat groepen en individuen mogen helpen ontwikkelen en in beweging gebracht, fysiek en mentaal. Eerder dit kalenderjaar heb ik me als Rots en Water trainer gespecialiseerd in personen met ASS. Vandaag ontving ik het volgende certificaat, na wederom een boeiende tweedaagse cursus: focus op meisjes en vrouwen. Nieuwe inzichten, verbindingen en bewustwording die ik als trainer zeker zal inzetten t.b.v. alle groepen en individuen die ik vanaf nu ga begeleiden. Benieuwd? Ik breng u graag in beweging, zowel fysiek als mentaal. [Ruben Keulers]

Wat is Fun Ludo voor volwassenen?

Wat is Fun Ludo voor volwassenen?

Fun Ludo voor volwassenen zou je kunnen omschrijven als leuke gymlessen vol met allerlei sporten en spellen. Je kunt samen met je vrienden en familie meedoen, maar individueel inschrijven is net zo goed mogelijk. Richtleeftijd: 18 tot 60 jaar. Meer informatie en/of meedoen? Welkom! Ga naar http://www.themovementcompany.nl/nl/fun-ludo-voor-volwassenen

Sportcafé Bladel

Sportcafé Bladel

Donderdag 14 december 2017 vond het tweede Sportcafé Bladel plaats. Alle verenigingen en sportaanbieders waren uitgenodigd en welkom bij Sportcafé X-Sport FF nie in de sporthal van Bladel.