Fun Ludo voor volwassenen


Fun Ludo betekent letterlijk 'plezier in spel'. En dat is precies onze missie bij Fun Ludo. Wij maken sporten en bewegen leuk voor iedereen, zodat jij beweegplezier beleeft. Uiteraard is het gezond om te bewegen. En natuurlijk weten we dat je er fitter door wordt. Maar sporten en bewegen moet vooral FUN zijn. Slagbal, trefbal, apenkooi, tikspelen; noem maar op. We spelen het allemaal.

Onze Fun Ludo activiteitenleiders staan garant voor een sportief, veilig en leuk beweegaanbod, met telkens nieuwe activiteiten. Je beweegniveau is onbelangrijk. Bij Fun Ludo gaat het niet om presteren, maar om lol en beweegplezier.

Periodiek bieden we op verschillende locaties een aantal weken Fun Ludo activiteiten aan. Aanmelden doe je door je in te schrijven voor een Fun Ludo activiteit of periode. Je bent niet gebonden aan een blijvend lidmaatschap. De locatie(s) en kosten per activiteit en periode zie je in het overzicht hieronder.

Aanmelden is eenvoudig. Klik op de inschrijfknop en vul je gegevens in. Fun Ludo je mee? Leuk!
 

Fun Ludo voor volwassenen Bladel
(april-mei 2022)

Doelgroep: Deelnemers variëren in de leeftijd van om en nabij de 18 tot 65 jaar. Niet je leeftijd en niveau, maar samen lol hebben en beweegplezier beleven, staat centraal. Zowel individueel als samen met familie of vrienden is het leuk om mee te doen.
Locatie: Sporthal X Sport Bladel, Lange Trekken 32 te Bladel.
Periode: vrijdag 8 en 15 april en 6 en 13 mei 2022
Tijd: 19.30 - 20.30 uur.
Sporten en spellen: chaosbal, James Bond spel, hakobal en Nerf Gun game.
Om een impressie te krijgen van de spellen die we doen, kijk en volg ons op facebook en instagram.
Sportleiders: Ties van Uijtregt en Ruben Keulers.
Kosten: € 7,50 per losse Fun Ludo activiteit of € 25,- voor alle vier de activiteiten.
Opmerking: We zijn blij dat we weer mogen sporten en bewegen. Bij alle activiteiten blijven we uiteraard rekening houden met de op dat moment geldende richtlijnen.

Klik op de groene knop om je aan te melden.

Inschrijven


FUN LUDO GIFT VOUCHER 
Wij dagen je uit! Ben jij in staat om met jouw Fun Ludo enthousiasme een nieuwe deelnemer te laten inschrijven voor deze Fun Ludo periode? Wij belonen jou met een te gekke Gift Voucher voor elke nieuwe deelnemer! Per voucher ontvang jij € 5,- korting. Fun Ludo Gift Vouchers sparen mag ook. Als jij er vijf hebt en inlevert, doe jij een hele periode GRATIS mee.
Noteer de naam van de nieuwe deelnemer(s) duidelijk in het veld 'opmerkingen' op jouw inschrijfformulier. Let op: deze Gift Voucher Promo Actie geldt alleen voor nieuwe deelnemers die voor de gehele Fun Ludo periode van vier lessen inschrijven. Succes!

Fun Ludo voor volwassenen