Fun Ludo voor volwassenen


Fun Ludo betekent letterlijk 'plezier in spel'. En dat is precies onze missie bij Fun Ludo. Wij maken sporten en bewegen leuk voor iedereen, zodat jij beweegplezier beleeft. Uiteraard is het gezond om te bewegen. En natuurlijk weten we dat je er fitter door wordt. Maar sporten en bewegen moet vooral FUN zijn. Balspelen, apenkooi, tikspelen; noem maar op. We spelen het allemaal.

Onze Fun Ludo activiteitenleiders staan garant voor een sportief, veilig en leuk beweegaanbod, met telkens nieuwe activiteiten. Je beweegniveau is niet belangrijk. Bij Fun Ludo gaat het niet om presteren, maar om samen beweegplezier hebben.

Op verschillende locaties bieden we steeds een periode van vier weken Fun Ludo activiteiten aan. Aanmelden doe je door je in te schrijven voor een Fun Ludo activiteit of periode. Je bent niet gebonden aan een blijvend lidmaatschap. Na afloop van een periode van vier weken ontvang je een betaalverzoek voor het aantal keer dat je meegedaan hebt. De locatie(s) en kosten per activiteit en periode zie je in het overzicht hieronder. De intensiteit van de activiteiten staat daar ook bij vermeld. * = licht intensief, ** = gemiddeld intensief en *** is zwaar intensief.

Aanmelden is eenvoudig. Klik op de inschrijfknop en vul je gegevens in. Fun Ludo je mee? Leuk!
 

Fun Ludo voor volwassenen Bladel
(mei 2024)

Doelgroep: Deelnemers variëren in de leeftijd van om en nabij de 18 tot 65 jaar. Niet je leeftijd of beweegniveau, maar samen beweegplezier hebben, staat centraal. Zowel individueel als samen met familie of vrienden is het leuk om mee te doen.
Locatie: sporthal X Sport in Bladel.
Periode: vrijdag 10, 17, 24 en 31 mei 2024.
Tijd: 19.30 - 20.30 uur.
Sporten en spellen: 10 mei James Bondspel***, 17 mei estafettechallenge & pylonvoetbal**, 24 mei chaosbal** en 31 mei HoBaKobal***.
Om een impressie te krijgen van de spellen die we doen, kijk en volg ons op facebook en instagram.
Trainers: Ilse Maas, Ties van Uijtregt en Ruben Keulers.
Kosten: € 7,50 per losse Fun Ludo activiteit of € 25,- voor de gehele periode van vier activiteiten.

Klik op de groene knop om je aan te melden.

Inschrijven


FUN LUDO GIFT VOUCHER CHALLENGE
Wij dagen je uit! Ben jij in staat om met jouw Fun Ludo enthousiasme een nieuwe deelnemer te laten inschrijven voor een Fun Ludo periode van vier activiteiten? Dan belonen wij je met een te gekke Gift Voucher! Per voucher ontvang jij € 5,- korting. Fun Ludo Gift Vouchers sparen mag ook. Als je er vijf hebt en inlevert, doe je een hele periode GRATIS mee.

Fun Ludo voor volwassenen