Individuele coaching


Coaching helpt je mentaal in beweging. Coaching is ontdekken en ontwikkelen. Je komt tot waardevolle inzichten, leert nieuwe wegen verkennen en bepaalt en behaalt jouw reële doelen. Uit onderzoek naar de effecten van coaching is gebleken dat coaching een positief effect heeft op je geluk, prestaties en vaardigheden, omgang met problemen en stress, levenshouding en zelfregulatie.

Onze NOBCO-gecertificeerde en integere coaches hebben één doel: jou helpen en ontwikkelen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat we dit kunnen doen op basis van vertrouwen. Jij moet een ‘klik’ voelen met je coach. We starten met een kennismaking en intake. Samen geven we structuur aan je vraag en bepalen we je doel. Dat resulteert in een persoonlijk plan. Vervolgens plannen we jouw sessies en de locatie. Deze coachingsessies bestaan uit gesprekken en opdrachten.

Onze individuele coaching kan je onder andere helpen bij het verwezenlijken van je toekomstdroom, door inzicht te krijgen in je waarden, interesses, kwaliteiten en mogelijkheden. Daarnaast kan onze individuele coaching je helpen wanneer je in je huidige situatie of omgeving problemen ervaart of tegen grenzen aanloopt, bijvoorbeeld op het gebied van werkdruk en stress, zingeving, communicatie, ‘lastig’ gedrag van anderen, weerbaarheid, veerkracht, zelfvertrouwen en verloren motivatie of geluk.

Lees hier de ervaringen van personen die we eerder hebben mogen coachen.

We bekijken graag samen met je hoe we je het best van dienst zijn. Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.

NOBCO-erkend

Individuele coaching