Integrale vitaliteitscoaching


Vitaliteit betekent energie om te leven. Bij vitaliteit gaat het om een gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van de mens, ofwel om de levenskracht die je hebt. Vitaliteit is van invloed op de mate van je geluk, gezondheid, plezier en je productiviteit.

Voel jij je vitaal? Zit je lekker in je vel? Ben je in balans? Beschik je elke dag over voldoende energie en ben je gelukkig?

Goed nieuws. Je vitaliteit is positief te beïnvloeden. We kunnen er samen iets aan doen. Door middel van integrale vitaliteitscoaching. Wij begeleiden en coachen personen die hun vitaliteit en energie in een bepaalde mate verloren zijn. Vaak uit zich dat in stress en fysieke klachten. De oorzaak ligt meestal dieper dan de oppervlakte. We helpen je die oorzaak te vinden en aan te pakken.

Bij onze vitaliteitscoaching begeleiden we je op verschillende gebieden:

  • fysiek (voeding, beweging, lichaam, ontspanning, slaap),
  • mentaal (gedachten, overtuigingen, mindset, veerkracht),
  • sociaal-emotioneel (emoties, gevoelens, verbinding, communicatie), 
  • zingeving (identiteit, kernwaarden, betekenis, bezieling, missie) en
  • pro-activiteit (motivatie, persoonlijk leiderschap, daadkracht, zelfsturing, prioriteiten). 

Al deze gebieden houden verband met elkaar. Symptomen van disbalans uiten zich vaak als eerste op het fysieke vlak (bijvoorbeeld op het gebied van voeding, beweging of (ont)spanning). Vanwege de samenhang tussen deze gebieden en de beïnvloeding van elkaar, coachen we op een integrale manier. Om duurzame en diepgaande resultaten te boeken pakken we samen niet alleen de gevolgen en symptomen aan, maar richten we ons op de oorzaken. Samen gaan we op zoek en leggen we alle puzzelstukjes die ervoor zorgen dat jij je weer vitaal voelt en de touwtjes van je leven weer in handen hebt.

Om je de kans te geven te onderzoeken of onze integrale vitaliteitscoaching bij je past, bieden we je graag kosteloos een kennismakingsgesprek aan. Vind jij je vitaliteit van vitaal belang? Bel ons nu, of laat je gegevens achter via het contactformulier. We nemen dan spoedig contact met je op.

NOBCO-erkend
Integrale vitaliteitscoaching