Fitte medewerkers


Vitaliteit is energie om te leven. Bij vitaliteit gaat het om een gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van de mens, ofwel om de levenskracht die iemand heeft. Vitaliteit is van invloed op de mate van plezier en productiviteit in het werk. Vitale medewerkers zijn het fundament van een gezond bedrijf. Goed nieuws. Je kunt de vitaliteit van je medewerkers positief beïnvloeden.

Fitheid is de conditie van het lichaam en de geest. Als je fit bent, zit je lekker in je vel, sta je positiever in het leven, heb je minder last van stress en kun je problemen beter de baas. Fitte werknemers hebben minder ziekteverzuim. Als werkgever kun je bijdragen aan de fitheid van je werknemers, door te faciliteren in het onderhouden en ontwikkelen van het lichaam en de geest van je personeel. Bij mentale training kun je denken aan coaching, trainingen en cursussen. Bij fysieke training hoef je niet direct te denken aan zware lichamelijke inspanning en uitputting. Bewegen op niveau is ons dringende advies. Iedereen kan bewegen en daarmee aan zijn fitheid werken. Voor een duurzaam effect is professionele begeleiding wenselijk.

Wij informeren je graag over ons aanbod van bedrijfssport, coaching, trainingen en cursussen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Fitte medewerkers