Fitte medewerkers


Vitaliteit is energie om te leven. Bij vitaliteit gaat het om een gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van de mens, ofwel om de levenskracht die iemand heeft. Vitaliteit is van invloed op de mate van plezier en productiviteit in het werk. Vitale medewerkers zijn het fundament van een gezond bedrijf. U kunt de vitaliteit van uw medewerkers positief beïnvloeden.

Fitheid is de conditie van het lichaam en de geest. Als u fit bent, zit u lekker in uw vel, staat u positiever in het leven, heeft u minder last van stress en kunt u problemen beter de baas. Fitte werknemers hebben minder ziekteverzuim. Als werkgever kunt u bijdragen aan de fitheid van uw werknemers, door te faciliteren in het trainen van het lichaam en/of de geest van uw personeel. Bij mentale training kunt u denken aan coaching en cursussen. Bij fysieke training hoeft u niet direct te denken aan zware lichamelijke inspanning en uitputting. Bewegen op niveau is ons dringende advies. Iedereen kan bewegen en daarmee aan zijn fitheid werken. Voor een duurzaam effect is begeleiding echter wenselijk.

Wij adviseren u graag omtrent ons aanbod van bedrijfssport, coaching en cursussen. Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op via 06 488 10 508 of info@themovementcompany.nl.

Fitte medewerkers