Fitte medewerkers


Vitaliteit is energie om te leven. Bij vitaliteit gaat het om een gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van de mens, ofwel om de levenskracht die iemand heeft. Vitaliteit is van invloed op de mate van plezier en productiviteit in het werk. Vitale medewerkers zijn het fundament van een gezond bedrijf. Je kunt de vitaliteit van je medewerkers positief beïnvloeden.

Fitheid is de conditie van het lichaam en de geest. Als je fit bent, zit je lekker in je vel, sta je positiever in het leven, heb je minder last van stress en kun je problemen beter de baas. Fitte werknemers hebben minder ziekteverzuim. Als werkgever kun je bijdragen aan de fitheid en gezonde leefstijl van je werknemers door het ontwikkelen van en zorgen voor het lichaam en de geest te stimuleren. Bij mentale ontwikkeling kun je denken aan scholing en coaching. Bij fysieke fitheid hoef je niet direct te denken aan lichamelijke inspanning. Aandacht voor een bredere en integrale benadering van leefstijl, waaronder bewegen, is ons advies. Voor een duurzaam effect is professionele begeleiding wenselijk.

Wij informeren je graag over ons aanbod van een leefstijlprogramma, bedrijfssport, coaching, trainingen en cursussen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Fitte medewerkers