Actieve pauze


Vitaliteit is energie om te leven. Bij vitaliteit gaat het om een gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van de mens, ofwel om de levenskracht die iemand heeft. Vitaliteit is van invloed op de mate van plezier en productiviteit in het werk. Vitale medewerkers zijn het fundament van een gezond bedrijf. U kunt de vitaliteit van uw medewerkers positief beïnvloeden.

Motiveer uw medewerkers om tijdens de pauze niet enkel de lunch te nuttigen, maar ook een moment van (matige) lichamelijke activiteit te hebben. De lunch wordt vaak in een passieve lichaamshouding, zittend, gegeten. De resterende pauzetijd kan met een paar eenvoudige interventies actiever worden. Dat is goed voor lichaam en geest. Door te bewegen wordt de lunch beter verteerd. Bovendien heeft bewegen diverse positieve effecten op het functioneren van onze hersenen, op onze gevoelens, ons psychisch welbevinden en zelfs ons sociaal functioneren.

Wij adviseren u graag omtrent de mogelijkheden. Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op via 06 488 10 508 of info@themovementcompany.nl.
Actieve pauze