Integrale vitaliteitscoaching


Vitaliteit betekent energie om te leven. Bij vitaliteit gaat het om een gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van de mens, ofwel om de levenskracht die iemand heeft. Vitaliteit is van invloed op de mate van geluk, gezondheid, plezier en productiviteit.

Voel jij je vitaal? Zit je lekker in je vel? Ben je in balans?

Wij begeleiden en coachen personen die hun vitaliteit en energie meer aandacht willen geven of in een bepaalde mate verloren zijn in alle drukte en de waan van de dag. Vaak uit zich dat in bijvoorbeeld stress en fysieke klachten. De oorzaak ligt meestal dieper dan de oppervlakte. Goed nieuws! Je vitaliteit is positief te beïnvloeden door middel van integrale vitaliteitscoaching.

Bij onze vitaliteitscoaching begeleiden we je op zowel fysiek vlak, waar de symptomen van disbalans zich misschien als eerste manifesteren (voeding, beweging, ontspanning en slaap), alsook op mentaal- en sociaal-emotioneel vlak en op het gebied van zingeving en pro-activiteit (persoonlijk leiderschap, intrinsieke motivatie). Vandaar het woord 'integraal'. Deze vlakken staan in verbinding en beïnvloeden elkaar. Om duurzame en diepgaande resultaten te boeken pakken we niet alleen de gevolgen en symptomen aan, maar juist de oorzaken. Samen gaan we op zoek naar alle puzzelstukjes die ervoor zorgen dat jij je weer vitaal voelt en aan het roer van je leven staat.

Om je de kans te geven te onderzoeken of onze vitaliteitscoaching bij je past, bieden we je kosteloos een telefonisch kennismakingsgesprek aan. Maak je hier graag gebruik van, ga dan naar onze contactpagina. Bel ons of vul je gegevens in op het contactformulier. We nemen dan contact met je op.

NOBCO-erkend