Integrale vitaliteitscoaching


Vitaliteit betekent energie om te leven. Bij vitaliteit gaat het om een gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van de mens, ofwel om de levenskracht die iemand heeft. Vitaliteit is van invloed op de mate van geluk, gezondheid, plezier en productiviteit.

Voel jij je vitaal? Zit je lekker in je vel? Ben je in balans?

Wij begeleiden en coachen personen die hun vitaliteit en energie in een bepaalde mate verloren zijn in alle drukte en de waan van de dag. Vaak uit zich dat in bijvoorbeeld stress en fysieke klachten. De oorzaak ligt meestal dieper dan de oppervlakte. Goed nieuws! Je vitaliteit is positief te beïnvloeden door middel van integrale vitaliteitscoaching.

Bij onze vitaliteitscoaching begeleiden we je op zowel het fysieke vlak waar de symptomen van disbalans zich misschien als eerste manifesteren (voeding, beweging, ontspanning, gewichtsbeheersing), alsook op mentaal, sociaal-emotioneel en zingevingsvlak en op het gebied van pro-activiteit (persoonlijk leiderschap, intrinsieke motivatie). Vandaar het woord 'integraal'. Deze vlakken staan in verbinding en beïnvloeden elkaar. Om duurzame en diepgaande resultaten te boeken pakken we niet alleen de gevolgen en symptomen aan, maar juist de oorzaken. Samen gaan we op zoek naar alle puzzelstukjes die ervoor zorgen dat jij je weer vitaal voelt en zelf aan het stuur staat van je leven. We gebruiken het Integrale Vitaliteitsmodel van MARK, dat je op de afbeelding ziet.

Om je de kans te geven te onderzoeken of onze vitaliteitscoaching bij je past, bieden we je kosteloos een telefonisch kennismakingsgesprek aan. Maak je hier graag gebruik van, ga dan naar onze contactpagina. Bel ons of vul je gegevens in op het contactformulier. We nemen dan contact op met jou.
Integrale vitaliteitscoaching