Energizers


Vitaliteit is energie om te leven. Bij vitaliteit gaat het om een gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van de mens, ofwel om de levenskracht die iemand heeft. Vitaliteit is van invloed op de mate van plezier en productiviteit in het werk. Vitale medewerkers zijn het fundament van een gezond bedrijf. U kunt de vitaliteit van uw medewerkers positief beïnvloeden.

Energizers zijn oefeningen om weer energie te krijgen. Tijdens het werk of een vergadering zijn we vaak veel bezig met ons hoofd. We absorberen en verwerken grote hoeveelheden informatie. Het gevolg is dat onze rechter hersenhelft langzaam in slaapstand sluimert. Onbewust zakken we steeds verder in onze stoel. Ook na de lunch zakt de energie vaak weg. Herkenbaar?

Energizers zijn op dergelijke momenten de gewenste oppeppers. Energizers hebben een fysiek element zodat de deelnemers letterlijk in beweging komen. Het zijn korte en krachtige oefeningen van slechts enkele minuten die energie geven, ludiek zijn en bovendien goed zijn voor de samenwerking. Niet onbelangrijk: iedereen kan meedoen.

Wij bespreken graag met u op welke momenten en in welke ruimten Energizers en beweegtussendoortjes een stimulans voor uw personeel kunnen zijn en hoe uw medewerkers en u hier zelf een regierol in kunnen nemen. Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op via 06 488 10 508 of info@themovementcompany.nl.

Energizers