Energizers


Vitaliteit is energie om te leven. Bij vitaliteit gaat het om een gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van de mens, ofwel om de levenskracht die iemand heeft. Vitaliteit is van invloed op de mate van plezier en productiviteit in het werk. Vitale medewerkers zijn het fundament van een gezond bedrijf. Je kunt de vitaliteit van je medewerkers positief beïnvloeden.

Energizers zijn oefeningen om weer energie te krijgen. Tijdens het werk of een vergadering zijn we vaak veel bezig met ons hoofd. We absorberen en verwerken grote hoeveelheden informatie. Het gevolg is dat onze rechter hersenhelft langzaam in slaapstand sluimert. Onbewust zakken we steeds verder in onze stoel. Ook na de lunch zakt de energie vaak weg. Herkenbaar?

Energizers zijn op zulke momenten de gewenste oppeppers. Energizers hebben een fysiek element zodat de deelnemers letterlijk in beweging komen. Het zijn korte en krachtige oefeningen van slechts enkele minuten die energie geven, die bovendien goed zijn voor de sfeer en samenwerking. Niet onbelangrijk: iedereen kan meedoen.

Wij bespreken graag persoonlijk met je waar kansen en mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf en hoe jullie hier zelf een regierol in kunnen behouden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Energizers