Business coaching


Coaching helpt je mentaal in beweging. Coaching is ontdekken en ontwikkelen. Je komt tot waardevolle inzichten, leert nieuwe wegen verkennen, bepaalt en behaalt jouw reële doelen en komt in beweging. Uit onderzoek naar de effecten van coaching is gebleken dat coaching een positief effect heeft op je (werk)geluk, prestaties en vaardigheden, omgang met problemen en stress, werkhouding en zelfregulatie.

Onze business coaching kan je onder andere helpen bij de ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap, communicatie en het helder bepalen van je doelen en koers, door je inzicht te vergroten op het gebied van je bewuste en onbewuste gedrag. Daarnaast kan business coaching je helpen wanneer je problemen ervaart of tegen grenzen aanloopt, zoals hoge werkdruk en onvoldoende (werk)geluk.

Onze NOBCO-erkende en integere coaches hebben één doel: jou helpen en ontwikkelen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat we dit kunnen doen op basis van vertrouwen. Jij moet een ‘klik’ voelen met je coach. We starten met een kennismaking en intake. Samen geven we structuur aan je vraag en bepalen we je doel. Dat resulteert in een persoonlijk plan. Vervolgens plannen we jouw sessies en de locatie. Deze coachingsessies bestaan uit gesprekken en opdrachten.

Lees hier de ervaringen van personen die we eerder hebben mogen coachen.

We bekijken graag samen met je hoe we je het best van dienst zijn. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Business coaching