Periodiek sportaanbod


U weet dat sporten en bewegen goed is voor uw medewerkers en u. Dat geldt immers voor iedereen. Fysiek en mentaal fitte medewerkers presteren beter en duurzamer, zijn creatiever en zijn dus belangrijk en waardevol voor uw bedrijf. Samen sporten en bewegen brengt daarnaast ook het voordeel van een hecht teamgevoel en solidariteit met zich mee. Met die gedachte wenst u voor uw bedrijf periodiek, dat kan wekelijks of maandelijks zijn, sport- en/of beweegmomenten. Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

We hebben tal van opties voor u. Zo kunnen we een (jaar)beweegprogramma voor uw bedrijf opstellen en begeleiden. Eén of meerdere van onze sportleiders begeleidt dan de verschillende sport- en beweegactiviteiten. Of we verzorgen diversie vastgelegde workshops op desgewenst afwisselende locaties. Dit kan een fitnessbezoek bij een sportschool zijn, maar ook een ludieke bootcamp in en om uw bedrijfslocatie of een potje zaalvoetbal/volleybal in de sporthal.

Wij bieden een op maat gemaakt plan of activiteitenaanbod aan en beschikken over verschillende ideeën om periodiek sportaanbod te verzorgen. We bespreken graag met u die mogelijkheden. Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op via 06 488 10 508 of info@themovementcompany.nl.

Periodiek sportaanbod