Periodiek sportaanbod


Je weet dat sporten en bewegen goed is voor jou en je medewerkers. Dat geldt immers voor iedereen. Fysiek en mentaal fitte medewerkers presteren beter en duurzamer, zijn creatiever en zijn dus belangrijk en waardevol voor je bedrijf. Samen sporten en bewegen brengt daarnaast ook het voordeel van een hecht teamgevoel en solidariteit met zich mee. Met die gedachte wens je voor je bedrijf periodiek, dat kan wekelijks of maandelijks zijn, sport- en/of beweegmomenten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We hebben tal van opties voor je. Zo kunnen we een (jaar)beweegprogramma voor je bedrijf opstellen en begeleiden. Eén of meerdere van onze sportleiders begeleidt dan de verschillende sport- en beweegactiviteiten. Of we verzorgen diverse workshops op desgewenst afwisselende locaties. Van een ludieke bootcamp in en om de bedrijfslocatie, een potje zaalvoetbal/volleybal in de sporthal tot een fietstocht door de natuur. We houden er rekening mee dat deelname voor iedereen mogelijk moet zijn en bovendien aantrekkelijk is.

Wij bieden een op maat gemaakt plan of activiteitenaanbod aan en beschikken over verschillende ideeën om periodiek sportaanbod te verzorgen. We bespreken graag de mogelijkheden met je. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 06 488 10 508 of info@themovementcompany.nl.

Periodiek sportaanbod