Periodiek sportaanbod


Je weet dat sporten en bewegen goed is voor jou en je medewerkers. Dat geldt immers voor iedereen. Fysiek en mentaal fitte medewerkers presteren beter en duurzamer, zijn creatiever en zijn dus belangrijk en waardevol voor je bedrijf. Samen sporten en bewegen heeft daarnaast een positief effect op de sfeer, teamgeest en het werkgeluk. Je zoekt voor je organisatie een periodiek, dat kan wekelijks of maandelijks zijn, sport- of beweegmoment? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We hebben tal van opties voor je. Zo kunnen we een (jaar)beweegprogramma voor je bedrijf opstellen en begeleiden. Een of meerdere van onze sportleiders begeleidt dan de verschillende sport- en beweegactiviteiten. Of we verzorgen diverse workshops en activiteiten, desgewenst op afwisselende locaties. Van een ludieke bootcamp in en om de bedrijfslocatie, een potje zaalvoetbal/volleybal in de sporthal tot een fietstocht door de natuur. We houden er rekening mee dat deelname voor iedereen mogelijk is, ongeacht beweegniveau en leeftijd. Bovendien vinden wij dat het leuk moet zijn. Wij geloven in de lol van samen bewegen.

Wij bieden je een plan en activiteitenaanbod op maat. We bespreken daarom graag persoonlijk de mogelijkheden met je. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Periodiek sportaanbod