Leidinggeven als mentor en coach


Tijdens je werkzaamheden heb je gesprekken en interactie met verschillende personen: managers, collega’s, klanten, stagiaires, enzovoorts. Je wilt hen graag op een goede manier van dienst zijn, maar hoe help je hen het best? Hoe communiceer je effectief met iemand? Je hebt al zo vaak hetzelfde moeten zeggen tegen die ene medewerker, maar hij luistert maar niet. En die andere collega van je. Ze doet zo haar best en werkt ontzettend hard, maar lijkt toch steeds in dezelfde valkuil te stappen. Hoe help je hen?

De eerste vraag die we tijdens deze cursus stellen en samen met je beantwoorden: heeft iemand om verder te komen een mentor nodig of een coach? Tijdens deze cursus leer je de overeenkomsten en verschillen tussen mentorschap en coaching en wat deze twee rollen van jou als mens, (bege)leider en professional vragen. We gaan aan de slag met diverse gesprekstechnieken en theorieën om ze vervolgens daadwerkelijk met elkaar te oefenen.

Deze cursus is door bedrijven, organisaties en afdelingen in te kopen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Leidinggeven als mentor en coach