Teambuilding


Je bent op zoek naar een passend aanbod voor teambuilding. Je hebt een doel: je medewerkers moeten een leuk én bovendien leerzaam moment samen hebben, dat het teamgevoel zal versterken, waarbij een ieders kwaliteiten aangesproken wordt en je personeel elkaar nog beter leert kennen, vertrouwen en waarderen.

Onze teambuilding onderscheidt zich van reguliere teamactiviteiten. Teambuilding betekent niet enkel samen, tegelijkertijd en op dezelfde locatie, aan iets werken, maar daadwerkelijk bouwen aan samenwerking en een hecht team. Thema’s kunnen o.a. zijn: zelfvertrouwen en vertrouwen in elkaar, communicatie, weerbaarheid en solidariteit, visie en individuele en groepskwaliteiten.

Onze teambuilding bieden wij op originele en gedenkwaardige manieren aan. Wat te denken van bijvoorbeeld een start met het kwaliteitenspel om elkaar als collega en mens te (her)ontdekken om vervolgens een escaperoom in te duiken en elkaars kwaliteiten optimaal te benutten. Of in teams met elkaar de uitdagende en strategische strijd van Expeditie Robinson aangaan, waarbij elk teamlid in zijn specifieke kracht komt te staan om zo samen de overwinningstotem te bemachtigen.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om aan de hand van je doelstelling een gedenkwaardige teambuilding te verzorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 488 10 508 of info@themovementcompany.nl.

Teambuilding