Omgaan met ‘moeilijk‘ gedrag


U staat als leerkracht of pedagogisch medewerker voor een grote uitdaging. Tijdens uw werk heeft u te maken met kinderen, ouders, verzorgers en collega’s die allemaal iets van u vragen en verwachten. Aan bijna alle vragen en verwachtingen kunt u gehoor geven, maar met bepaalde personen heeft u behoorlijk moeite. Neem Joep. Joep roept te pas en te onpas steeds door de groep heen als hij weer eens een geniale gedachte heeft waarvan hij meent dat iedereen deze moet horen. Soms erg geestig, maar steeds vaker erg vervelend en irritant als de rest zo lekker bezig is. Of wat te denken van Linda, de overbezorgde moeder die steeds maar weer u aanklampt om haar verhaal kwijt te kunnen. En als dat nu eens wat positiever kon. Ze lijkt alleen maar te kunnen klagen over alles wat anderen fout doen.

Onze individuele coaching helpt u als pedagoog met dit soort gedrag van anderen om te gaan. Enerzijds kijken we naar de betekenis en mogelijke oorzaak van het gedrag, anderzijds gaan we op zoek naar mogelijke oplossingen en handvatten voor u. U bent immers een professional die met plezier uw werk betekenis geeft en wil blijven geven.

Onze individuele coaching is door onderwijsinstellingen en kinderopvangorganisaties in te kopen. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via
06 488 10 508 of info@themovementcompany.nl.

Omgaan met ‘moeilijk‘ gedrag