De PO-coach / juf- en meestercoach


De beste onderwijzers zijn juffen en meesters die met voldoening en plezier in staat zijn hun werk te (blijven) doen. Complexe omstandigheden maken dat soms erg lastig. Het is dan prettig om ruimte, aandacht en hulp te krijgen. De PO-coach helpt. Met ruim 20 jaar ervaring in het primair onderwijs biedt de PO-coach professionele coaching met aandacht voor leer-kracht voor groepsleerkrachten, directie en overige medewerkers in het basisonderwijs.

Coaching helpt je mentaal in beweging. Coaching is ontdekken en ontwikkelen. Je komt tot waardevolle inzichten, leert nieuwe wegen verkennen, bepaalt en behaalt jouw reële doelen en komt in beweging. Uit onderzoek naar de effecten van coaching is gebleken dat coaching een positief effect heeft op je (werk)geluk, prestaties en vaardigheden, omgang met problemen en stress, werkhouding en zelfregulatie.

De PO-coach kan je onder andere helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, door je inzicht te vergroten in je doelen, gedrag, kernwaarden en ambities. Daarnaast kan onze coaching je helpen wanneer je in je huidige omgeving problemen ervaart of tegen grenzen aanloopt, bijvoorbeeld op het gebied van werkdruk en stress, werk-privébalans, communicatie, omgaan met ‘lastig’ gedrag van anderen, weerbaarheid, veerkracht, zelfvertrouwen en verloren motivatie of (werk)plezier.

Onze NOBCO-erkende en integere PO-coach heeft één doel: jou helpen en ontwikkelen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat we dit kunnen doen op basis van vertrouwen. Jij moet een ‘klik’ voelen met je coach. We starten met een kennismaking en intake. Samen geven we structuur aan je vraag en bepalen we je doel. Dat resulteert in een persoonlijk plan. Vervolgens plannen we jouw sessies en de locatie. Deze coachingsessies bestaan uit gesprekken en opdrachten.

Lees hier de ervaringen van personen die we eerder hebben mogen coachen.

We bekijken graag samen met je hoe we je het best van dienst zijn. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
De PO-coach / juf- en meestercoach