Loopbaancoaching


Zou je meer voldoening uit je werk willen halen? Wil je je kansen en mogelijkheden verkennen? Of ontdekken wat je echt wilt? Dan is loopbaancoaching de perfecte manier om in beweging te komen en je koers te bepalen.

Samen met je coach, met wie je eerst een kennismaking en intakegesprek hebt om jullie 'match' te onderzoeken, bepaal je samen jouw coachtraject. Gemiddeld bestaat zo’n traject uit drie tot vijf coachsessies. Je krijgt inzicht in jouw unieke kwaliteiten en waarden, om vervolgens te ontdekken hoe je hier meer ruimte aan kunt geven en in staat bent je werkplezier en geluk te vergroten. Aangezien we maatwerk leveren varieert het aantal coachsessies per persoon. Behalve het aantal afspraken, bespreek je samen met je coach de locatie waar de sessies plaatsvinden.

Het einddoel van jouw coachingtraject is niet om te stoppen met je huidige baan, noch te blijven waar je nu werkt. Wat het doel wel is? Dat jij zelfstandig, met plezier en vol vertrouwen jouw koers bepaalt en jouw volgende doel(en) in je loopbaan bereikt.

Lees hier de ervaringen van personen die we eerder hebben mogen coachen.

Benieuwd of onze loopbaancoaching iets voor je is? Neem contact met ons op voor een gratis eerste afspraak.

NOBCO-erkend

Loopbaancoaching