Werkdruk en stress


Onze coaches hebben allen een achtergrond in het onderwijs. Wij weten dus dat een docent of pedagogisch medewerker aan heel wat verplichtingen en verwachtingen van anderen en zichzelf heeft te voldoen. Je steekt flink wat tijd, energie en aandacht aan je werk. Je houdt van je baan, maar het breekt je wel steeds meer op. Je voelt je vaak gesloopt en het werk is nooit klaar.

Je bent geen slechte leerkracht als je vastloopt of door de vele bomen het bos (soms even) niet meer ziet. Veel werknemers in het onderwijs hebben last van een hoge werkdruk of twijfelen aan hun capaciteiten. Er worden mogelijk dingen van je gevraagd, waar je je niet zeker genoeg over voelt of die in jouw ogen onmogelijk zijn. Je hebt al van alles geprobeerd, maar nu weet je het niet meer. Je komt niet meer toe aan waar je juist zo gelukkig van wordt; je leerlingen en kinderen helpen ontwikkelen. Je hebt je collega al met een burn-out zien vertrekken en dat wil je beslist niet.

Herken je jezelf in een van deze zinnen? Een van onze coaches gaat dan graag met je aan de slag om je te helpen. We kiezen er bewust voor dat niet in een groepstraining of -cursus te doen, maar individueel. Zo krijg jij alle aandacht, alle veiligheid en alle privacy die je verdient. Met maar één doel: jij.

Lees hier de ervaringen van personen die we eerder hebben mogen coachen.

Benieuwd of deze vorm van coaching iets voor je is? Neem contact met ons op voor een gratis eerste afspraak.

NOBCO-erkend

Werkdruk en stress