Werkdruk en stress


Onze coaches hebben allen een achtergrond in het onderwijs. Wij weten dus als geen ander dat een docent of pedagogisch medewerker aan heel wat verplichtingen en verwachtingen van zichzelf en anderen heeft te voldoen. U steekt flink wat tijd, energie en moeite in uw werk. U houdt nog steeds van uw baan, maar het breekt u steeds meer op. U voelt u vaak gesloopt en het werk is nooit klaar.

U bent geen slechte leerkracht of pedagoog als u vastloopt of door de vele bomen het bos (soms) niet meer ziet. Veel werknemers in het onderwijs en in de kinderopvang hebben last van een erg hoge werkdruk of twijfelen aan hun capaciteiten. Er worden mogelijk dingen van u gevraagd, waar u zich niet zeker genoeg over voelt of die in uw ogen onmogelijk zijn. U heeft al van alles geprobeerd, maar nu weet u het niet meer. U komt niet meer toe aan waar u juist zo gelukkig van wordt; uw leerlingen en kinderen helpen ontwikkelen. U heeft uw collega al met een burn-out zien vertrekken en dat wilt u beslist niet.

Herkent u zichzelf in een van deze zinnen? Een van onze coaches gaat dan graag met u aan de slag om u te helpen. We kiezen er bewust voor dat niet in een groep te doen, maar individueel. Zo krijgt u alle aandacht, alle veiligheid en alle privacy. Met maar één doel: u.

Onze individuele coaching is door onderwijsinstellingen en kinderopvangorganisaties in te kopen. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via
06 488 10 508 of info@themovementcompany.nl.

Werkdruk en stress