Ilse Maas


Mijn naam is Ilse Maas en ik ben mama van twee jonge kinderen. Al op de basisschool wist ik dat ik juf wilde worden. Na het behalen van mijn PABO diploma ben ik verder gaan studeren aan de ALO, de opleiding tot vakleerkracht bewegingsonderwijs. Ik heb werkervaring opgedaan in de klas als groepsleerkracht, waar ik er achter kwam dat mijn hart ligt bij het in beweging krijgen van anderen. Via de opleiding tot Motorisch Remedial Teacher ben ik uiteindelijk in de ondersteuning van leerkrachten en leerlingen terecht gekomen. Aanvullend verzorg ik al diverse jaren het bewegingsonderwijs op een voltijd voorziening voor hoogbegaafde leerlingen in het basisonderwijs. Inmiddels ben ik weer aan het studeren geslagen om mijn werk in de ondersteuning nog meer diepgang te kunnen geven. Je raadt het vast al: stilzitten is niet mijn ding. 

In mijn vrije tijd beweeg ik graag. Ik ben al meer dan 25 jaar lid van AVR’69, de atletiekvereniging in Reusel. Daarnaast heb ik sinds kort, via Fun Ludo, het dansen ontdekt. Met mooi weer haal ik zo nu en dan mijn wielrenfiets en mijn skeelers van stal. Afwisseling in bewegen werkt voor mij het beste. 

Binnen Fun Ludo kun je me tegenkomen als activiteitenbegeleider en als deelnemer. Als Fun Ludo-er van het eerste uur weet ik namelijk als geen ander hoe leuk het is om mee te doen. Plezier in bewegen staat voorop. Afwisseling is daarnaast voor mij een aspect wat Fun Ludo zo leuk maakt. Ik hoop je snel te zien!

Benieuwd wat The Movement Company je verder te bieden heeft, klik dan hier.
Ilse Maas