Gezinsconsultatie


Het hedendaagse gezin is al lang niet meer het gezin van 50 jaar geleden, waarbij moeder fulltime het huishouden en de opvoeding voor haar rekening neemt en vader zorgt voor brood op de plank. Tegenwoordig werken veel ouders en verzorgers, ongeacht vader of moeder en of u te maken heeft met een tweeoudergezin of éénoudergezin. Wellicht besteed u een deel van de opvoeding uit aan anderen of maakt u gebruik van de kinderopvang of BSO.

Alle gezinsleden hebben een druk bestaan van school, werk, huishouden, sport, hobby’s en verplichtingen. Thuis hoort een plek te zijn waar iedereen van uw gezin zich prettig en veilig voelt en zichzelf kan zijn. Dat gunt u niet alleen uzelf, maar ook uw kinderen en partner. In het gezinsleven heeft elk individu bepaalde behoeften en verwachtingen. Soms leidt dat tot onderlinge spanningen en onbegrip. Elkaar niet begrijpen, is dat puur het verschil tussen mannen en vrouwen of ouder en kind? En uw kind, mag u van hem/haar een bepaalde ontwikkeling in zijn/haar zelfstandigheid en verantwoordelijkheid verwachten?

Vanuit het oogpunt van de kinderpsychologie en pedagogiek bieden wij u een huisbezoek aan. Een gezinscoach komt dan bij u thuis op bezoek en bekijkt en bespreekt de situatie waar u een hulpvraag over heeft om vervolgens in een vertrouwelijk gesprek met u en eventueel uw gezinsleden adviezen en handvatten te geven. Uw privacy staat bij ons voorop. Wij zullen u dus altijd met het maximale respect helpen met uw vraag en daar vertrouwelijk mee omgaan.

Voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen via
06 488 10 508 of info@themovementcompany.nl.

Gezinsconsultatie