Rots en Water


Rots en Water is een fysiek-mentaal sociale competentie training. Tijdens deze buitenschoolse training worden onderwerpen behandeld zoals respect voor jezelf en anderen, zelfvertrouwen, focus en zelfbeheersing. De methodiek brengt taal en fysieke beleving in harmonie: niet alleen zeggen wat iemand kan doen, maar ook hoe ze dat kunnen doen. Tijdens de lessen oefenen en leren de deelnemers hoe ze in bepaalde situaties de opdrachten kunnen vertalen in een positieve sterke mentale uitstraling en lichaamshouding. Hierbij beleven ze succeservaringen, waardoor een groei in oplossingsbekwaamheid kan ontstaan, die vanaf dat moment thuis, op school, bij de vereniging en elders toegepast kan worden.

Onze trainers zijn officieel gecertificeerd door het Rots & Water Instituut NL, inclusief diverse specialisaties. Wij kiezen bewust voor kleine trainingsgroepen van ongeveer tien deelnemers. De trainer kan dan aandacht geven aan elk individu.

U kunt uw kind voor een Rots en Water training bij ons aanmelden. Daarbij maken we onderscheid tussen de basistraining en de verdiepingstraining voor degenen die de basistraining al hebben gevolgd. Beide trainingen worden afgesloten met een speciale herinnering en een certificaat van deelname.

De trainingslocatie en kosten ziet u in het overzicht hieronder. Wij nemen na uw aanmelding contact met u op voor een telefonisch kennismakingsgesprek.
 

Rots en Water basistraining Eindhoven

Doelgroep: jongens en meisjes die willen werken aan hun sociale vaardigheden, zoals hun zelfvertrouwen en zelfbeheersing. Ons advies is minimumleeftijd en -niveau groep 4.
Locatie: sportzaal Heideveldstraat
Periode: acht contacturen tijdens vijf trainingslessen op woensdag 15, 22 en 29 mei en 12 en 19 juni 2019. De eerste les zal 2 uren duren, de overige vier lessen ieder 1,5 uur.
Tijd: 13.00 uur
Trainer: Ruben Keulers
Kosten: €150,- 

Inschrijven
 

Rots en Water