Rots en Water


Rots en Water is een fysiek-mentaal sociale competentie training. Tijdens deze buitenschoolse training worden onderwerpen behandeld zoals respect voor jezelf en anderen, zelfvertrouwen, focus en zelfbeheersing. De methodiek brengt taal en fysieke beleving in harmonie: niet alleen zeggen wat iemand kan doen, maar ook hoe ze dat kunnen doen. Tijdens de lessen oefenen en leren de deelnemers hoe ze in bepaalde situaties de opdrachten kunnen vertalen in een positieve sterke mentale uitstraling en lichaamshouding. Hierbij beleven ze succeservaringen, waardoor een groei in oplossingsbekwaamheid kan ontstaan, die vanaf dat moment thuis, op school, bij de vereniging en elders toegepast kan worden.

Onze trainers zijn officieel gecertificeerd door het Rots & Water Instituut NL, inclusief diverse specialisaties. Wij kiezen bewust voor kleine trainingsgroepen van ongeveer tien deelnemers per trainer. De trainer kan dan voldoende aandacht geven aan elk individu.

U kunt uw kind voor een Rots en Water training bij ons aanmelden. Daarbij maken we onderscheid tussen de basistraining en de verdiepingstraining voor degenen die de basistraining al hebben gevolgd. Beide trainingen worden afgesloten met een speciale herinnering en een certificaat van deelname.

De trainingslocatie en kosten ziet u in het overzicht hieronder. Wij nemen na uw aanmelding contact met u op voor een telefonisch kennismakingsgesprek.
 

Rots en Water verdiepingstraining Reusel

Doelgroep: jongens en meisjes die eerder al de basistraining op school of buitenschools hebben afgerond en nog verder willen groeien op het gebied van hun zelfvertrouwen, zelfbeheersing, zelfbewustzijn en zelfreflectie.
Locatie:
Periode: juni 2020
Tijd: 
Trainer: Ruben Keulers
Kosten: €160,-

Inschrijven is binnenkort mogelijk. Meer informatie volgt spoedig. Wilt u graag als eerste op de hoogte zijn? Vul dan alvast het contactformulier in, zodat we u persoonlijk op de hoogte kunnen brengen.

 

Rots en Water ouder-kind-basistraining Tilburg

Doelgroep: ouders/verzorgers die samen met hun kind (8+) willen groeien op het gebied van hun communicatie, verbinding, zelfvertrouwen en zelfbeheersing.
Locatie: 
Periode: 
Tijd: 
Trainers: Robert Vosters en Ruben Keulers
Kosten: €190,- per duo.

Inschrijven is binnenkort mogelijk. Meer informatie volgt spoedig.

 

Rots en Water verdiepingstraining Eindhoven

Doelgroep: jongens en meisjes die eerder al de basistraining hebben afgerond en nog verder willen groeien op het gebied van hun zelfvertrouwen, zelfbeheersing, zelfbewustzijn en zelfreflectie.
Locatie: sportzaal Heideveldstraat (Stratum)
Periode: mei/juni 2020
Tijd: 14:45 - 16:45 uur
Trainers: Robert Vosters en Ruben Keulers
Kosten: €160,-

Inschrijven is binnenkort mogelijk. Alle deelnemers aan de basistraining krijgen persoonlijk bericht, zodra de inschrijving is geopend.

Rots en Water