Rots en Water


Rots en Water is een fysiek-mentaal sociale competentie training. Tijdens deze buitenschoolse training worden onderwerpen behandeld zoals respect voor jezelf en anderen, zelfvertrouwen, focus, contact maken en zelfbeheersing. De training Rots en Water brengt taal en fysieke beleving in harmonie: niet alleen zeggen wat je kan doen, maar ook hoe je dat kan doen.

Tijdens de lessen oefenen en leren de deelnemers hoe ze in bepaalde situaties de oefeningen, spellen en opdrachten kunnen vertalen in een positieve, sterke, mentale uitstraling en lichaamshouding. Hierbij beleven ze succeservaringen, waardoor een groei in oplossingsbekwaamheid kan ontstaan, die vanaf dat moment thuis, op school, bij de vereniging en elders toegepast kan worden.

Onze trainers zijn officieel gecertificeerd door het Rots & Water Instituut NL, inclusief diverse specialisaties. Wij kiezen bewust voor kleine trainingsgroepen van ongeveer tien deelnemers per trainer. De trainer kan dan voldoende aandacht geven aan elk individu.

Je kunt je zoon/dochter voor een Rots en Water training bij ons aanmelden. Let op. We maken onderscheid tussen de basistraining, de verdiepingstraining voor degenen die de basistraining al hebben gevolgd en ouder-kind-duotrainingen. De trainingslocatie en kosten ziet u in het overzicht hieronder.

 

Rots en Water verdiepingstraining Eindhoven

Doelgroep: jongens en meisjes die eerder al de basistraining hebben afgerond en verder willen groeien op het gebied van hun zelfvertrouwen, zelfbeheersing, zelfbewustzijn en zelfreflectie.
Locatie: Euritmiezaal in het gebouw van VBS De Regenboog, Mimosaplein 1 Eindhoven.
Periode: donderdag 3 december 2020 en nog drie nader te bepalen inhaaldata.
Tijd: 15:00 - 17:00 uur
Trainer: Nienke Ekelenkamp
Kosten: €160,-

Inschrijven

 

Rots en Water basistraining De Kempen

Doelgroep: jongens en meisjes die graag willen groeien op het gebied van hun zelfvertrouwen, zelfbeheersing, zelfbewustzijn en zelfreflectie. We adviseren deelname vanaf 8 jaar.
Locatie:
Periode:
Tijd: 
Trainer: 
Kosten: €160,-

Wij nemen na uw aanmelding contact met u op voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Update 14-04-2021: i.v.m. de coronamaatregelen is het op dit moment helaas nog onduidelijk wanneer we deze training kunnen aanbieden. Voor naschoolse trainingen gelden nu nog beperkingen. Meer informatie volgt. Wilt u graag als eerste op de hoogte zijn? Vul dan alvast het contactformulier in, zodat we u persoonlijk op de hoogte kunnen brengen.

 

Rots en Water ouder-kind-duotraining Tilburg

Doelgroep: ouders/verzorgers die samen met hun kind (8+) willen groeien op het gebied van hun contact, verbinding, (zelf)vertrouwen en zelfbeheersing.
Locatie: 
Periode: 
Tijd: 
Trainers: Ruben Keulers
Kosten: €190,- per duo.

Update 14-04-2021: i.v.m. de coronamaatregelen is het op dit moment helaas nog onduidelijk wanneer we deze training kunnen aanbieden. Meer informatie volgt. Wilt u graag als eerste op de hoogte zijn? Vul dan alvast het contactformulier in, zodat we u persoonlijk op de hoogte kunnen brengen.
 

Rots en Water verdiepingstraining De Kempen

Doelgroep: jongens en meisjes die eerder al de basistraining hebben afgerond en verder willen groeien op het gebied van hun zelfvertrouwen, zelfbeheersing, zelfbewustzijn en zelfreflectie.
Locatie:
Periode: 
Tijd:
Trainers:
Kosten: €160,-

Update 14-04-2021: i.v.m. de coronamaatregelen is het op dit moment helaas nog onduidelijk wanneer we deze training kunnen aanbieden. Voor naschoolse trainingen gelden nu nog beperkingen. Meer informatie volgt. Wilt u graag als eerste op de hoogte zijn? Vul dan alvast het contactformulier in, zodat we u persoonlijk op de hoogte kunnen brengen.

Rots en Water