Rots en Water


Rots en Water is een fysiek-mentale training om je te helpen bij je sociale competenties. Tijdens deze buitenschoolse training worden onderwerpen behandeld zoals zelfvertrouwen, opkomen voor jezelf en anderen, focus, vriendschap en zelfbeheersing. Rots en Water brengt taal en fysieke beleving in harmonie: niet alleen zeggen wat je kunt doen, maar ook hoe je dat kunt doen.

Tijdens de lessen oefen en leer je hoe je in bepaalde situaties de oefeningen, spellen en opdrachten kunt vertalen in een positieve, sterke, mentale uitstraling en lichaamshouding. Hierbij beleef je succeservaringen, waardoor een groei in oplossingsbekwaamheid ontstaat, die je vanaf dat moment thuis, op school, bij de vereniging en in andere situaties kunt toepassen.

Onze trainers zijn officieel gecertificeerd door het Rots & Water Instituut NL, inclusief diverse specialisaties. Wij kiezen bewust voor kleine trainingsgroepen van ongeveer tien deelnemers per trainer. De trainer kan dan voldoende aandacht geven aan elk individu. We maken onderscheid tussen de basistraining, de verdiepingstraining voor degenen die de basistraining al hebben gevolgd en de ouder-kind-duotraining.

Je kunt je zoon/dochter hieronder voor een Rots en Water training aanmelden.
 

Rots en Water basistraining

Doelgroep: jongens en meisjes die graag willen groeien op het gebied van hun zelfvertrouwen, zelfbeheersing, zelfbewustzijn en zelfreflectie. We adviseren deelname vanaf 8 jaar.
Locatie: nog niet bekend
Periode: nog niet bekend
Tijd: nog niet bekend
Trainer: nog niet bekend
Kosten: €170,-

Wij nemen na uw aanmelding contact met u op voor een telefonisch kennismaking- en intakegesprek.

Inschrijven

Let op: mailprogramma's zoals Hotmail, Yahoo en Gmail markeren onze mail mogelijk ten onrechte als spam. Controleer je spamfolder en map met ongewenste berichten als je onze reactie na een paar dagen nog niet hebt ontvangen.
 

Rots en Water ouder-kind-duotraining

Een unieke ervaring voor ouders en kinderen, die met plezier en liefde elkaar nog beter willen leren kennen, begrijpen en helpen.

Doelgroep: ouders/verzorgers die samen met hun kind (6+) willen groeien op het gebied van hun contact, verbinding, (zelf)vertrouwen en zelfbeheersing.
Locatie: 
Periode: 
Tijd: 
Trainer: 
Kosten: €195,- per ouder-kind-duo. Het is vrij om per trainingsbijeenkomst te beslissen welke ouder/verzorger deelneemt samen met het kind.

Inschrijven is nog niet mogelijk. Wilt u graag als eerste op de hoogte zijn zodra dit wel kan? Vul dan alvast het contactformulier in, zodat we u persoonlijk op de hoogte kunnen brengen.

 

Rots en Water verdiepingstraining

Doelgroep: jongens en meisjes die eerder al de basistraining hebben afgerond en verder willen groeien op het gebied van hun zelfvertrouwen, zelfbeheersing, zelfbewustzijn en zelfreflectie.
Locatie:
Periode: 
Tijd: 
Trainer: 
Kosten: 

Inschrijven is nog niet mogelijk. Wilt u graag als eerste op de hoogte zijn zodra dit wel kan? Vul dan alvast het contactformulier in, zodat we u persoonlijk op de hoogte kunnen brengen.
Rots en Water