Rots en Water


Rots en Water is een fysiek-mentaal sociale competentie training. Tijdens deze buitenschoolse training worden onderwerpen behandeld zoals respect voor jezelf en anderen, zelfvertrouwen, focus en zelfbeheersing. De methodiek brengt taal en fysieke beleving in harmonie: niet alleen zeggen wat iemand kan doen, maar ook hoe ze dat kunnen doen. Tijdens de lessen oefenen en leren de deelnemers hoe ze in bepaalde situaties de opdrachten kunnen vertalen in een positieve sterke mentale uitstraling en lichaamshouding. Hierbij beleven ze succeservaringen, waardoor een groei in oplossingsbekwaamheid kan ontstaan, die vanaf dat moment thuis, op school, bij de vereniging en elders toegepast kan worden.

Onze trainers zijn officieel gecertificeerd door het Rots & Water Instituut NL, inclusief diverse specialisaties. Wij kiezen bewust voor kleine trainingsgroepen van ongeveer tien deelnemers. De trainer kan dan aandacht geven aan elk individu.

U kunt uw kind voor een Rots en Water training bij ons aanmelden. Daarbij maken we onderscheid tussen de basistraining en de verdiepingstraining voor degenen die de basistraining al hebben gevolgd. Beide trainingen worden afgesloten met een speciale herinnering en een certificaat van deelname.

De trainingslocatie en kosten ziet u in het overzicht hieronder. Wij nemen na uw aanmelding contact met u op voor een telefonisch kennismakingsgesprek.
 

Rots en Water basistraining Eindhoven

Doelgroep: jongens en meisjes die willen groeien op het gebied van hun sociale vaardigheden, zoals zelfvertrouwen en zelfbeheersing. De minimumleeftijd en -niveau is groep 4.
Locatie: sportzaal Heideveldstraat (Stratum)
Periode: acht contacturen tijdens vier trainingslessen op dinsdag 28 januari en 4, 11 en 18 februari 2020
Tijd: 14:45 - 16:45 uur
Trainers: Nienke Ekelenkamp en Ruben Keulers
Kosten: €160,- *

Inschrijven

* tweede kind uit hetzelfde gezin 10% korting

Rots en Water