Gezinsconsultatie


Uit hoeveel gezinsleden je huishouden ook bestaat, iedereen in huis heeft het druk met school, werk, huishouden, sport, hobby’s en verplichtingen. Het is vaak knap lastig om alles voor elkaar te krijgen en daarnaast ook nog eens aandacht en tijd voor jezelf en elkaar te maken. Thuis hoort een plek te zijn waar iedereen van je gezin zich prettig en veilig voelt en zichzelf kan zijn. Dat gun je niet alleen jezelf, maar ook je kinderen en partner. In het gezin heeft elk individu bepaalde behoeften en verwachtingen. Soms leidt dat tot onderlinge spanningen, twijfels, vragen en onbegrip.

Je merkt dat het tijd is voor verandering. Je doet ontzettend je best en hebt misschien al een aantal dingen geprobeerd. Helaas zonder het gewenste effect.

Onze pedagogisch gezinscoach helpt je graag. Dat kan al met één bezoek bij je thuis of een afspraak ergens anders. Tijdens de sessie hebben we een vertrouwelijk gesprek met, naar wens, jou en/of de rest van je gezin. Je krijgt adviezen en praktische handvatten. Je privacy staat bij ons voorop. Wij zullen je vraag met aandacht en respect behandelen en er vertrouwelijk mee omgaan.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen. We plannen dan een gratis en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek in.

Gezinsconsultatie