Weerbaarheid werkt


Is het lastig om jezelf te kunnen zijn op het werk, loop je tegen bepaalde grenzen aan of vind je het moeilijk om 'nee' te zeggen?

De training 'Weerbaarheid werkt' geeft aandacht aan de onderwerpen respect voor jezelf en anderen, zelfvertrouwen, grenzen aangeven, contact maken, veerkracht en zelfcontrole. Deze groepstraining is fysiek-mentaal van aard. We combineren theorie met praktijkoefeningen. Het is een echte 'ervaringstraining'. Door te doen en ervaren verwerf je, naast nieuwe informatie en kennis, fysieke inzichten en vaardigheden. Tijdens de training oefen en leer je hoe je de opdrachten kunt vertalen in een positieve, sterke, mentale uitstraling en lichaamshouding. Je succeservaringen neem je mee en kun je op je werk, thuis en elders toepassen. De training wordt afgesloten met een speciale herinnering.

Weerbaarheid werkt, want een weerbaar en veerkrachtig mens is beter in staat vanuit vertrouwen op een prettige manier samen te werken en om te gaan met tegenslag, onverwachte gebeurtenissen en negatieve ervaringen.

We bekijken graag samen met je hoe we je het best van dienst zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Weerbaarheid werkt