Startende leerkrachten en pedagogisch medewerkers


U heeft uw opleiding afgerond als leerkracht of pedagogisch medewerker en hebt een baan gevonden. Proficiat! Het is geweldig om met de opvoeding en ontwikkeling van kinderen bezig te zijn en tevens een grote professionele verantwoordelijkheid.

Natuurlijk heeft u allerlei praktijkervaringen opgedaan die u startbekwaam hebben gemaakt. Uw collega’s, ouders en kinderen waarderen uw uitstekende kwaliteiten. U heeft als professional echter ook werkzaamheden en taken waar u nog minder ervaring mee heeft. Het is prettig al deze ervaringen te delen met andere starters, zaken te horen die herkenbaar zijn, te leren van en met elkaar en even opnieuw enkele momenten afstand te nemen van uw taken om tijd te nemen te reflecteren. Wat gaat goed? Waar heb ik nog iets te leren? Wie of wat kan me daarbij helpen en welke stappen ga ik nemen? Wat zijn mijn ambities en welke consequenties heeft dat voor mijn loopbaan? Dit zijn enkele vragen waar we uw antwoorden op gaan vinden tijdens deze cursus.

Deze cursus is door onderwijsinstellingen en kinderopvangorganisaties in te kopen. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via
06 488 10 508 of info@themovementcompany.nl.

Startende leerkrachten en pedagogisch medewerkers