Mentorschap en coaching


Tijdens uw werkzaamheden heeft u gesprekken en interactie met verschillende personen: kinderen, ouders, collega’s, stagiaires, enzovoorts. U wil hen graag verder helpen, maar hoe doet u dat nu precies? U heeft al zo vaak hetzelfde moeten zeggen tegen die stagiaire, maar ze luistert maar niet. En die collega van u doet zo zijn best en werkt zo hard, maar lijkt toch steeds in dezelfde valkuil te stappen. Hoe helpt u hen?

De eerste vraag die we tijdens deze cursus stellen en samen met u beantwoorden: Heeft deze persoon om hem verder te helpen een mentor nodig of juist een coach? Tijdens deze cursus leert u de overeenkomsten en verschillen tussen mentorschap en coaching en wat deze twee rollen van u als gesprekspartner, (bege)leider en professional vragen. We gaan aan de slag met diverse gesprekstechnieken en theorieën om ze vervolgens daadwerkelijk met elkaar te oefenen.

Deze cursus is door onderwijsinstellingen en kinderopvangorganisaties in te kopen. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via
06 488 10 508 of info@themovementcompany.nl.

Mentorschap en coaching