Rots en Water voor volwassenen


Rots en Water is een psychofysieke training. Dat betekent dat we zowel fysiek als mentaal aan de slag gaan met elkaar. Tijdens deze training worden onderwerpen behandeld zoals respect voor jezelf en anderen, zelfvertrouwen, focus, contact maken en zelfbeheersing. De training Rots en Water brengt taal en fysieke beleving in harmonie: niet alleen zeggen wat je kan doen, maar ook hoe je dat kan doen.

Tijdens de training oefen je hoe je de theorie en praktijkopdrachten kunt vertalen in een positieve, sterke, mentale uitstraling en lichaamshouding. Hierbij beleef je succeservaringen, waardoor een groei in oplossingsbekwaamheid ontstaat, die je vanaf dat moment thuis, op het werk, bij de vereniging, bij bekenden en onbekenden toegepast kan worden.

Onze trainers zijn officieel gecertificeerd door het Rots & Water Instituut NL, inclusief diverse specialisaties. Wij kiezen bewust voor kleine trainingsgroepen van ongeveer tien deelnemers per trainer. De trainer kan dan voldoende aandacht geven aan elk individu.

Je kunt je voor een Rots en Water training bij ons aanmelden. Let op. We maken onderscheid tussen de kennismakingstraining, de basistraining, de verdiepingstraining voor degenen die de basistraining al hebben gevolgd en/of een individuele training op maat aan de hand van uw persoonlijke vraag.

De trainingslocatie en kosten ziet u in het overzicht hieronder. Wij nemen na uw aanmelding contact met u op. Liever niet in een groep, maar privé? Kijk dan bij onze individuele coaching.
 

Rots en Water basistraining voor volwassenen

Doelgroep: Je bent benieuwd naar Rots en Water en wat deze psychofysieke training je kan bieden in jouw dagelijks leven voor jezelf, binnen je gezin, op je werk, bij je vrienden en je verdere omgeving. Je bent je bewust van je persoonlijke ontwikkeling en nodigt jezelf uit voor mentale groei en beweging.
Locatie: 
Periode: 
Tijd: 
Trainer: 
Kosten: 

Inschrijven is momenteel niet mogelijk. Wil je meer informatie of je deelname reserveren, neem dan alvast contact met ons op.

Rots en Water voor volwassenen