Workshops


U weet dat sporten en bewegen goed is voor uw medewerkers en u. Dat geldt immers voor iedereen. Fysiek en mentaal fitte medewerkers presteren beter en duurzamer, zijn creatiever en zijn dus belangrijk en waardevol voor uw bedrijf. Samen sporten en bewegen brengt daarnaast ook het voordeel van een hecht teamgevoel en solidariteit met zich mee. Met die gedachte wenst u voor uw bedrijf een eenmalige sport- en/of beweegworkshop. Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij organiseren voor uw bedrijf een passende sport- of beweegworkshop, onder begeleiding van één of meerdere van onze sportleiders. Dat kan bijvoorbeeld een gezamenlijk fitnessbezoek bij een sportschool zijn, een ludieke bootcamp in en om uw bedrijfslocatie, een sportief potje zaalvoetbal/volleybal in de sporthal of misschien zelfs een bedrijfstoernooi.

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om op uw bedrijfslocatie of elders één of meerdere workshop(s) aan te bieden. Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op via 06 488 10 508 of info@themovementcompany.nl.

Workshops