Leidinggeven: mentorschap en coaching


Tijdens uw werkzaamheden heeft u gesprekken en interactie met verschillende personen: managers, collega’s, klanten, stagiaires, enzovoorts. U wilt hen graag op een goede manier van dienst zijn, maar hoe doet u dat nu precies? U heeft al zo vaak hetzelfde moeten zeggen tegen die ene medewerker, maar hij luistert maar niet. En die andere collega van u. Ze doet zo haar best en werkt zo hard, maar lijkt toch steeds in dezelfde valkuil te stappen. Hoe helpt u hen?

De eerste vraag die we tijdens deze cursus stellen en samen met u beantwoorden: Heeft deze persoon om hem verder te helpen een mentor nodig of juist een coach? Tijdens deze cursus leert u de overeenkomsten en verschillen tussen mentorschap en coaching en wat deze twee rollen van u als gesprekspartner, (bege)leider en professional vragen. We gaan aan de slag met diverse gesprekstechnieken en theorieën om ze vervolgens daadwerkelijk met elkaar te oefenen.

Deze cursus is door bedrijven, instellingen en afdelingen in te kopen. Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Leidinggeven: mentorschap en coaching