Integrale vitaliteitscoaching


Vitaliteit betekent energie om te leven. Bij vitaliteit gaat het om een gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van de mens, ofwel om de levenskracht die iemand heeft. Vitaliteit is van invloed op de mate van geluk, gezondheid, plezier en productiviteit.

Voel jij je vitaal? Zit je lekker in je vel? Ben je in balans? Ben jij je energie en geluk verloren in alle drukte en de waan van de dag?

Goed nieuws! Je vitaliteit is positief te beïnvloeden. Jij en ik kunnen er samen iets aan doen. Door middel van integrale vitaliteitscoaching. Ik begeleid en coach personen die hun vitaliteit en energie in een bepaalde mate verloren zijn. Vaak uit zich dat in stress en fysieke klachten. De oorzaak ligt meestal dieper dan de oppervlakte. Ik kan je helpen die oorzaak te vinden en aan te pakken.

Bij vitaliteitscoaching begeleid ik je op verschillende gebieden: fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel, zingevend en op het gebied van pro-activiteit. Al deze gebieden houden verband met elkaar. Symptomen van disbalans uiten zich vaak als eerste op het fysieke vlak (bijvoorbeeld op het gebied van voeding, beweging of (ont)spanning). Met pro-activiteit wordt je persoonlijke leiderschap bedoeld, je intrinsieke motivatie. Vanwege de samenhang tussen deze gebieden en de beïnvloeding van elkaar, coach ik op een integrale manier. Om duurzame en diepgaande resultaten te boeken pakken we samen niet alleen de gevolgen en symptomen aan, maar richten we ons juist op de oorzaken. Samen gaan we op zoek en leggen we alle puzzelstukjes die ervoor zorgen dat jij je weer vitaal voelt en de touwtjes van je leven weer in handen hebt. Daarbij maken we gebruik van het integrale balansmodel van MARK Academy, dat je op de afbeelding ziet.
 
Om je de kans te geven te onderzoeken of mijn integrale vitaliteitscoaching bij je past, bied ik je graag kosteloos een telefonisch kennismakingsgesprek aan. Maak daar nu gebruik van en bel me, of laat je gegevens achter via het contactformulier. Ik neem dan contact met je op.
 

Integrale vitaliteitscoaching