Rots en Water


Rots en Water is een fysiek-mentaal sociale competentie training. Tijdens deze training worden onderwerpen behandeld zoals respect voor jezelf en anderen, zelfvertrouwen, focus en zelfbeheersing.

De methodiek brengt taal en fysieke beleving in harmonie: niet alleen zeggen wat iemand kan doen, maar ook hoe ze dat kunnen doen. Tijdens de lessen oefenen en leren de deelnemers hoe ze in bepaalde situaties de opdrachten kunnen vertalen in een positieve sterke mentale uitstraling en lichaamshouding. Hierbij beleven ze succeservaringen, waardoor een groei in oplossingsbekwaamheid kan ontstaan, die vanaf dat moment thuis, op school, bij de club en elders toegepast kan worden.

Onze trainers zijn officieel gecertificeerd door het Rots & Water Instituut NL. Naast buitenschoolse trainingen, verzorgen wij ook preventieve en curatieve trainingen voor complete groepen op school en bij de kinderopvang. Daarbij maken we onderscheid tussen de basistraining, de verdiepingstraining voor degenen die de basistraining al hebben gevolgd en/of een training op maat aan de hand van uw hulpvraag. Alle trainingen worden afgesloten met een speciale herinnering en een certificaat van deelname.

De trainingslocatie, data en kosten spreken we graag met u af. Indien u het contactformulier invult en verstuurt, nemen wij contact met u op voor een telefonisch kennismakingsgesprek.
Rots en Water