Happy Monday, happy life

Happy Monday, happy life
Ik kijk naar buiten en zie dat het regent. Nog steeds moet ik wennen aan de herfstbuien en de koele temperatuur. Een paar weken geleden was het nog zomer. Wat mis ik dat heerlijke zonnetje.

Het weekend is voorbij. Het is maandag. Ik ben vanochtend opgestaan. Daarmee begonnen een aantal ochtendrituelen die er uiteindelijk in resulteerden dat ik met een kop koffie achter mijn laptop zit. De werkweek is begonnen.

Herkenbaar voor je? Met wat voor gevoel ben jij vandaag gestart aan je werkweek? Ben je gelukkig?

Het is maandag. Het regent. Ik ben aan het werk. En ik ben gelukkig! Waarom? Omdat ik voel dat ik in beweging ben. Ik heb niet overal controle op, maar heb wel mijn stuurwiel in handen en bepaal mijn koers. Hoewel ik het niet altijd gemakkelijk vind om dingen los te laten, heb ik geleerd door dit wel te doen, ik ruimte voor mezelf en anderen kan maken. Ruimte om dingen te doen waarvan ik gelukkig wordt. Ik (be)leef mijn leven, ook mijn werk, zoals ik het graag wil (be)leven.

Geldt dit niet voor jou en zou je dat wel graag willen? Dan help ik je graag in beweging. Laten we kennismaken. Dat is vrijblijvend en kan telefonisch of online. Ik ben geregistreerd NOBCO-coach en ben tevens te vinden via coachfinder. Maak nu een gratis afspraak. Klik rechtsboven op contact. Het hervinden van je geluk begint bij deze eerste beweging van je.
Happy Monday, happy life


< TERUG