Fun Ludo voor volwassenen


Fun Ludo betekent plezier in sport en spel. Wij maken sporten en bewegen leuk voor iedereen. Uiteraard is het gezond om te bewegen. En natuurlijk weten we dat je er fitter door wordt. Maar bovenal moet sporten en bewegen leuk zijn. Slagbal, trefbal, apenkooi, tikkertje; noem maar op. We spelen het allemaal.

Onze Fun Ludo sportleiders staan garant voor een sportief, aantrekkelijk en divers beweegaanbod, met telkens nieuwe en leuke sporten en spellen. Wat een beweegplezier zullen we hebben!

Gedurende het jaar bieden we op verschillende locaties een aantal weken Fun Ludo activiteiten aan. Aanmelden doe je door je in te schrijven voor zo’n Fun Ludo activiteit of periode. Je bent niet gebonden aan een blijvend lidmaatschap. Je schrijft enkel in voor de betreffende activiteit of periode. Iedereen kan zich aanmelden tot de groep vol zit. De locatie en kosten per activiteit en periode zie je in het overzicht hieronder.

Aanmelden is eenvoudig: klik op de inschrijfknop en vul je gegevens in. Fun Ludo je mee?
 

Fun Ludo voor volwassenen Bladel
(januari-februari 2020)

Doelgroep: alle volwassenen die de leuke sporten en spellen van Fun Ludo willen spelen. Onze deelnemers variëren in de leeftijd van om en nabij de 18 tot 65 jaar. Niet je leeftijd, maar samen lol hebben en beweegplezier beleven, staat centraal. Zowel individueel als samen met familie of vrienden is het leuk om mee te doen.
Locatie: Sporthal X Sport Bladel, Lange Trekken 32 te Bladel.
Periode: Vier vrijdagavonden op 17-24-31 januari en 7 februari 2020.
Tijd: 19.30 - 20.30 uur.
Sporten en spellen: badminton, Winkel van Sinkel trefbal, frisbee en apenkooi.
Om een impressie te krijgen van de spellen die we doen, kijk op onze facebookpagina.
Sportleiders: Joris Klerks en Ruben Keulers.
Kosten: € 7,50 per losse Fun Ludo activiteit of € 25,- voor de gehele Fun Ludo periode van vier activiteiten.

Doe mee! Klik op de knop 'inschrijven' om je aan te melden.

Inschrijven


FUN LUDO GIFT VOUCHER 
Wij dagen je uit! Ben jij in staat om met jouw Fun Ludo enthousiasme een nieuwe deelnemer te laten inschrijven voor deze Fun Ludo periode? Wij belonen jou met een te gekke Gift Voucher voor elke nieuwe deelnemer! Per voucher ontvang jij € 5,- korting. Fun Ludo Gift Vouchers sparen mag ook. Als jij er vijf hebt en inlevert, doe jij een hele periode GRATIS mee.
Noteer de naam van de nieuwe deelnemer(s) duidelijk in het veld 'opmerkingen' op jouw inschrijfformulier. Let op: deze Gift Voucher Promo Actie geldt alleen voor nieuwe deelnemers die voor de gehele Fun Ludo periode van vier lessen inschrijven. Succes!

Fun Ludo voor volwassenen