Joris Klerks


Mijn naam is Joris Klerks. Ik ben trainer, sportcoach en speldocent. Ik ben opgeleid als docent lichamelijke opvoeding en gespecialiseerd in spelgericht leren bewegen.

Tijdens mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan als trainer en coach van diverse teams bij de sportvereniging: kinderen, jeugd en jongvolwassenen. Mijn grote passie - en tevens de visie van spelonderwijs - is om deelnemers met meer plezier te laten bewegen en spelers meer inzicht te geven in het spel, zodat de speler eerder en sneller kan deelnemen aan de betreffende sport.

Zo doe ik dat ook bij Fun Ludo voor volwassenen, waar plezier in sport en spel centraal staat. Bij Fun Ludo ben ik spelbegeleider en wil ik volwassenen weer even het gevoel geven om kind te kunnen en mogen zijn. Spellen van vroegen spelen, zoals apenkooi, trefbal, slagbal, tikkertje en nog veel meer.

Ruben en ik kennen elkaar nog vanuit het onderwijs. We hebben toen een aantal jaren zeer prettig samengewerkt. Beiden hebben we de zoektocht gemaakt om antwoord te vinden op de vraag: wat zet mij nu écht in beweging? Deze vraag heb ik kritisch geanalyseerd en onderzocht, waarbij ik al snel tot de conclusie ben gekomen dat ik mensen graag inspireer, motiveer en prikkel om creatief te zijn en als opleidingsdocent graag ondersteuning bied bij het opstellen van een trainingsplan, bijvoorbeeld voor verenigingen (klik hier voor meer info). Met die pet op heb ik een route uitgestippeld waar ik over drie tot vijf jaar wil staan. Deze route bewandel ik momenteel, als ondernemer, maar ook als trainer, coach en onderwijzer. Het samenvoegen van datgene wat ik met liefde al deed en wat ik in de toekomst graag nog wil bereiken, maakt dat ik me erg comfortabel voel bij de dingen die ik doe. Ik moedig daarom iedereen aan om de beste route voor jezelf uit te stippelen. Kiezen staat vrij en de route ligt nooit vast. Wanneer start jij je 'next move'?

Benieuwd wat ons team je te bieden heeft, klik dan hier.

Joris Klerks