Zelfvertrouwen en eigenwaarde


Zelfvertrouwen en eigenwaarde zijn termen die beide op uzelf slaan. Zelfvertrouwen is de mate waarin u vertrouwen in uzelf heeft. Eigenwaarde is de waarde die u daaraan geeft, bijvoorbeeld in een rapportcijfer.

Bij een sterk zelfvertrouwen en een hoge eigenwaarde bent u zelfverzekerd. Als u in werkelijkheid minder capabel bent dan gedacht, is er sprake van zelfoverschatting. Andersom kan er ook sprake zijn van zelfonderschatting. In beide gevallen is uw zelfbeeld niet reëel. Het gevolg kan zijn dat u daar last van ondervindt omdat uw omgeving daar negatief op reageert. Mogelijk maken anderen daar gebruik of zelfs misbruik van.

Tijdens deze training gaan we samen aan de slag om uw zelfvertrouwen en eigenwaarde op het gewenste niveau te brengen en behouden. We bepalen waar u zelfvertrouwen uit put, wat u belangrijk vindt in uw leven, wat uw interesses, capaciteiten en kwaliteiten zijn en waarop u wenst te focussen. We onderzoeken daarnaast hoe we in de communicatie (zowel verbaal als non-verbaal) met anderen overkomen en hoe we hier zelf invloed op uit kunnen oefenen. Deze training zal u handvatten bieden om doelbewust en vol zelfvertrouwen uw eigen, waardige toekomst te bepalen en vorm te geven.

Wij kiezen bewust voor kleine trainingsgroepen. De trainer kan dan aandacht geven aan elk individu.

De trainingslocatie en kosten ziet u in het overzicht hieronder. Wij nemen na uw aanmelding contact met u op voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Liever niet in een groep, maar individueel? Kijkt u dan bij onze individuele coaching.
 

Workshop Zelfvertrouwen en Eigenwaarde

Doelgroep: 
Locatie: 
Periode: 
Tijd: 
Trainer: 
Kosten: 

Voor deze workshop kan nog niet worden ingeschreven.
 

Training Zelfvertrouwen en Eigenwaarde

Doelgroep: 
Locatie: 
Periode: 
Tijd: 
Trainer: 
Kosten: 

Voor deze training kan nog niet worden ingeschreven.

Zelfvertrouwen en eigenwaarde