Workshop ‘Samen groeien met je kind‘


It takes a village to raise a child. Een mooi Afrikaans spreekwoord. 

We gunnen  onze kinderen allemaal een veilige en gezonde omgeving om in (op) te groeien en dat gaat verder dan alleen ons eigen huis. Een kind ‘grootbrengen' doe je niet alleen. Want ook al komt de zorg voor je kind vooral bij jou als ouder terecht, de invloeden van buiten het gezin en de nabije omgeving van het kind zijn enorm. Denk bijvoorbeeld aan de invloed van vrienden, groepsdruk, de maatschappelijke druk van continu presteren en niet in de laatste plaats de invloed van de digitale wereld zoals online games en social media.
Hoe ouder het kind wordt, hoe groter hun wereld.

Het vraagt in deze vluchtige tijd heel wat van een ouder om een sterke verbinding met je kind te hebben en behouden. Daarvoor is weerbaarheid, bewustzijn en inzicht nodig. In hoeverre voel jij je nog echt in verbinding met je kind? Groei jij samen met jouw kind?
 
Wij zijn Anita Caers van Praktijk Binnensteboven en Ruben Keulers van The Movement Company en nodigen je graag uit voor een inspirerende en kosteloze avond met als thema: “Samen groeien met je kind.”

Deze avond vol afwisseling in theorie en praktijk, staat volledig in het teken van verbinding en samen groeien met jouw kind. Waarom? Omdat wij voelen dat we daarmee een antwoord geven op vragen die veel ouders tegenwoordig, bewust en onbewust, hebben, als het gaat om het ontspannen, gelukkig en in verbinding opvoeden en laten opgroeien van hun kind. Iedere ouder wenst immers het beste voor zijn kind, maar ervaart wellicht ook dat het soms flinke uitdagingen met zich meebrengt. Wij delen graag onze kennis en ervaring met je, omdat wij het elke ouder gunnen samen met hun kind te groeien.
 
Je ben van harte welkom op donderdag 5 september in Steensel, of vrijdag 13 september in Reusel. Samen groeien doe je niet alleen, dus kom vooral samen met je partner, vriend, vriendin of met wie jij denkt die het ook leuk en interessant zal vinden. Wij zorgen voor de koffie en thee, en bovendien voor mooie inzichten die je na afloop mee kunt nemen naar huis.
 
Omdat we graag rekening houden met je komst, vragen we je vooraf aan te melden via de onderstaande inschrijfknoppen of door een bericht te sturen naar info@themovementcompany.nl. We zien je graag donderdag 5 september om 19.30 uur in De Höllekes in Steensel of vrijdag 13 september om 20.00 uur in de bibliotheek van Reusel. Tot dan!

Aanmelden donderdag 5 september Steensel

inschrijven


Aanmelden vrijdag 13 september Reusel

inschrijven
 
Workshop ‘Samen groeien met je kind‘