Hieperdepiep HOERA! Wie jarig is trakteert.

Hieperdepiep HOERA! Wie jarig is trakteert.

Hieperdepiep HOERA! The Movement Company bestaat vijf jaar! En wie jarig is, die trakteert.
De traktatie is, zoals het bij ons past, een vitaal cadeautje. We delen een te gekke gadget uit. Echte smartwatches! De mogelijkheden lijken wel oneindig met o.a. de tijd, bel- en berichtalert, camera controle, hartslag- en bloeddrukmeter, stappenteller, afstandsmeter, slaapmonitor en nog veel meer. De Smart Bracelet is via bluetooth te verbinden met je iPhone of Android devices.

De eerste die we blij hebben kunnen maken met dit hippe cadeautje is Paul Dirkx. Als medewerker van GSD heeft Paul een knappe bijdrage geleverd aan het realiseren en onderhouden van onze website www.themovementcompany.nl. De smartwatch in onze bedrijfskleuren is hem van harte gegund. Veel plezier ermee, Paul!

Wil jij ook zo'n gratis en te gekke Smart Bracelet van ons krijgen? Dat kan! We hebben drie splinternieuwe klaarliggen voor de gelukkige winnaars. Wil je kans maken, reageer dan op onze post op facebook door jezelf of iemand anders te taggen en noem daarbij waarom jij, hij of zij deze traktatie van The Movement Company verdient. Dat je kans vergroot als je onze accounts op facebook, instagram en LinkedIn volgt hoeven we daar vast niet extra bij te vermelden. Op maandag 20 mei maken we de drie winnaars bekend. Succes!

Hieperdepiep HOERA! Wie jarig is trakteert.


< TERUG