Rots en Water


Rots en Water is een fysiek-mentaal sociale competentie training. Tijdens deze training worden onderwerpen behandeld zoals respect voor jezelf en anderen, zelfvertrouwen, focus en zelfbeheersing. De methodiek brengt taal en fysieke beleving in harmonie: niet alleen zeggen wat iemand kan doen, maar ook hoe ze dat kunnen doen. Tijdens de lessen oefenen en leren de deelnemers hoe ze in bepaalde situaties de opdrachten kunnen vertalen in een positieve sterke mentale uitstraling en lichaamshouding. Hierbij beleven de deelnemers succeservaringen, waardoor een groei in oplossingsbekwaamheid kan ontstaan, die vanaf dat moment thuis, op het werk en elders toegepast kan worden.

Onze trainers zijn officieel gecertificeerd door het Rots & Water Instituut NL, inclusief diverse specialisaties. We maken onderscheid tussen de kennismakingstraining, de basistraining, de verdiepingstraining voor degenen die de basistraining al hebben gevolgd en/of een training op maat aan de hand van uw persoonlijke hulpvraag. Alle trainingen worden afgesloten met een speciale herinnering en een certificaat van deelname.

Wij kiezen bewust voor kleine trainingsgroepen van ongeveer tien deelnemers per trainer. De trainer kan dan voldoende aandacht geven aan elk individu.

De trainingslocatie en kosten ziet u in het overzicht hieronder. Wij nemen na uw aanmelding contact met u op voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Liever niet in een groep, maar individueel? Kijkt u dan bij onze individuele coaching.

Rots en Water basistraining voor volwassenen

Doelgroep: Je bent benieuwd naar Rots en Water en wat deze sociale competentie training je kan bieden in jouw dagelijks leven voor jezelf, binnen je gezin, op je werk, bij je vrienden en je verdere omgeving. Je bent je bewust van je persoonlijke ontwikkeling en stelt jezelf open zodat je aan jezelf als mens kunt werken.
Locatie: 
Periode: 
Tijd: 
Trainer: 
Kosten: 

Inschrijven is momenteel niet mogelijk.

Rots en Water