Gratis webinar voor ouders: Rots en Water

Gratis webinar voor ouders: Rots en Water

Online informatie- en inspiratiebijeenkomst voor ouders over Rots en Water
Dinsdag 30 maart 2021
20:00 - 21:00 uur


Rots en Water is een psychofysieke manier om sociaal-emotionele kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Het helpt iemand om beter bewust te worden van zichzelf en anderen, van je gedachten, gevoelens en gedrag en van (de gevolgen van) je keuzes die je (on)bewust maakt. Rots en Water kan bijvoorbeeld worden gebruikt om je zelfvertrouwen of zelfbeheersing te vergroten. Rots en Water is om die reden niet alleen waardevol voor kinderen. Ook voor volwassenen en dus ouders.

Tijdens dit webinar over Rots en Water willen we je graag informeren en inspireren. Het is een online bijeenkomst. Dat betekent dat je dus gewoon vanuit thuis, met je laptop, tablet, smartphone of ander geschikt apparaat het webinar kunt volgen. Wel zo veilig en coronaproof. En bovendien ook nog eens leerzaam.

Je komt o.a. te weten:

  • wat psychofysiek ontwikkelen betekent,

  • wat de symbolen Rots en Water inhouden,

  • hoe deze symbolen dagelijks aanwezig zijn in het leven van je kind, dat van jou en van je gezin en

  • hoe je, door bewust te zijn van wat Rots en Water is, dingen positief kunt beïnvloeden bij jezelf en bij anderen.

Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen.

Deelname is gratis. Je dient je wel vooraf in te schrijven. Dat doe je door op deze link te klikken. Vul je gegevens in en klik op verzenden. Je ontvangt daarna z.s.m. van ons een e-mail ter bevestiging met verdere instructies, je deelnamelink en toegangswachtwoord. Bewaar dat bericht goed.

Let op: mocht je na drie dagen nog geen reactie van ons hebben ontvangen, controleer dan ook je spambox en/of map met ongewenste berichten. Nog steeds geen bericht ontvangen, neem dan contact op via info@themovementcompany.nl.

Gratis webinar voor ouders: Rots en Water


< TERUG